lørdag 1. oktober 2011

The only gays in the building 1

Helgen er endelig her. Det betyr besøk av Himmelguttpaps, han er den første som får teste gjesterommet. Guttene har satt opp sengen sin på spisestuen, som nå på alle måter er et flerbruksrom. Den innholder foruten sengen, fryseskap, kjøleskap med stekeovn oppå, fem dører stablet opp mot vegg, en stor kommode og to spisestuer. I tillegg til esker og poser og buret til byggelederen.


Tittelen på innlegget har altså da ingenting med dette rommet å gjøre, for innlegget skulle handle om at guttene brukte å spøke med at de var the only gays in the building da de bodde på den andre siden av byen. I alle fall så langt de visste, man kan jo bli overrasket. I nyhuset stemmer det faktisk ikke, men la oss ikke ødelegge en bra tittel.Guttene har ikke bodd lenge nok i andre til å vite hva som er vanlig kutyme i strøket. Kanskje er det helt vanlig å dra med seg overraskelser man har fått i posten ut på gaten for fotografering en lørdags morgen. Keiserne har ikke sett noen gjøre noe lignende så langt, men nå har de stort sett vært i koma til etter elleve i helgene uansett.Det kom nemlig en overraskelse i posten på fredag, en koselig hilsen fra en giveaway-vinner. Keiserne loddet ut billetter til Glansdagen og søte Anette bak bloggen Hvit Romantikk ble så glad over å vinne at hun sendte en stor pakke til Trondhjem. Eggeglass og salt/pepper-skåler som hun hadde fått på Glansdagen kom ut av pakken sammen en pakke Pukkate. Hurra! Tusen takk Anette!


Dekoratøren fikk ideen til å ta bilder ute da han var ute med byggelederen. Hun er flink og sier ifra når hun trenger en luftetur, og da hjelper det ikke at papsene har lyst til å sove litt til. Trykker det på så trykker det på. Det er bare å dra på seg bukse og sko og gå ut. Lyset var så fint, og bladene dalte rolig ned på asfalten. Det er vanskelig å ta bilder uten å få med biler her, det er biler overalt. Dette skal bli morsomt til vinteren, det er bare å glede seg...


Ha en fin-fin høsthelg, nyt den!

Dekoratøren

4 kommentarer:

 1. Om det ikke er vanlig i strøket å dra ting ut på gata for fotografering, så bør det bli det. Fine høstbilder og herregud for en gave!

  SvarSlett
 2. Enig med Elisabeth. I alt. Jeg har ikke egne meninger... ;P

  Joda, men jeg er enig. Nydelige bilder ♥

  GOD LØRDAG!!

  SvarSlett
 3. De er så kule! :) kjempestilige eggeglas og salt og pepper-sett! Vil ha! Flotte haustfargar. God helg. Klem Lina

  SvarSlett
 4. Høstfargene er jo nydelig, så jeg skjønner godt at du vil ha det med i bildet :)-
  Og når hunden roper så må eieren følge ;P (som oftest).
  Ønsker dere alle en flott helg.
  Klem Madelén

  SvarSlett