mandag 24. oktober 2011

Ny perle i Oslo

Mens Dekoratøren svinser rundt i Østen, nyter Ella og Himmelgutten høsten hjemme. Litt kjedelig er det jo at mannen i deres liv er bortreist over lengre tid. Livet her hjemme er litt stusselig uten han rett og slett. De holder ut og prøver å fylle dagene med spennende ting, slik at tiden går fort.


Tiden går ekstra fort når man har det gøy. Derfor hoppet både arbeidslederen og paps'n på flyet til Oslo på fredag for å tilbringe helgen der. Himmelguttens lillesøster - Interiørspiren - ble myndig denne helgen, og da passet det perfekt å reise nedover på besøk. Ikke at man trenger unnskyldninger for å reise - Himmelgutten er jo tross alt utvandret Osloborger.


Helgen gikk raskt, som den ofte gjør når man har mye på tapetet. Å være "alenepappa" på tur kan være en utfordring og tar gjerne litt ekstra energi. Heldigvis viste Ella seg fra sin beste side i helgen, hun tok både flyturer og andre happenings på strak arm (les: labb). Hun var rett og slett en drøm å ha med på tur.


På søndagen ble de to introdusert til det nyeste på café/delikatesse-fronten i Oslo. Et fantastisk sted har nylig åpnet på hjørnet av Thereses gate og Johannes Bryns gate på Adamstuen. Hva det heter fikk ikke den noe stressede paps'n seg med, og ikke finner han ut av det heller. Men hva gjør vel det - stedet ble umiddelbart en ny favoritt.


Stedet er en krysning mellom en café/brasseri og delikatesseforretning, innblandet både blomster, kjøkkenutstyr og annet snadder. Med loungemusikk, spennende interiør og hyggelig betjening i tillegg er det heretter et must for alle matglade å stikke innom når man er i byen. Kanskje noen av leserne våre atpåtil vet hva det heter?


Neste gang Keiserne er i Oslo blir det definitivt brunsj her. Kofferten fylles nok med godsaker også - det er så mye fristende der! JaJippiiViGlærOss!

Ha en strålende uke!

Himmelgutten

3 kommentarer:

 1. Så fint! ♥ og så godt å vita at det finst andre der ute som er utan mannen i sitt liv for ein periode! Trøst!

  klem til deko :)

  SvarSlett
 2. Hei! Fin blogg! Kan jeg spørre hvor knaggene på gjesterommet er kjøpt? :)

  SvarSlett
 3. Hei
  Stedet heter "De fire store"
  Veldig koselig sted med gode oster!
  -Karoline

  SvarSlett