søndag 16. oktober 2011

Som skapt for søndagsfrokost

Søndagen er hellig i andre, selv om religionen ikke er særlig sterk hos Keiserne. Dagen er en favoritt, hvor lange frokoster ofte inntas med dagens aviser, et knippe blader og nylaget kaffe. Gutta passer på at dagen blir satt litt ekstra stas på.


Denne søndagen er ikke som andre søndager. Dekoratøren er på en lengre jobbreise, som gjør at Ella og Himmelgutten må pusle hjemme alene. Alenetid er alltid deilig, dog ikke over flere uker. Heldigvis for to selskapssyke kom to søte jenter fra Østlandet på besøk i helgen. Når Fru Flamingo og Lady Long Legs er på besøk skravles det nesten uavbrutt - det er sjelden så mye latter og fliring som da. Mye oppmerksomhet har det blitt på husets prinsesse også, noe hun selvsagt er storfornøyd med.


Nå er nok en uke på hell. Tida går jammen fort! Med oppussingsbonanza i andre rekker man nesten ikke registrere at dagene passerer. Tempoet er noe lavere for tiden, da guttene har hatt behov for å ta seg litt inn igjen. Det tar på med et slikt prosjekt. Derfor er søndagene så deilige, fri for stress og mas. På tross av oppussingsaktiviteter har man mulighet til å kose seg i løpet av dagen. Det gir både energi og oppleves som balsam for sjelen.


Bildene er fra forrig søndag, da Himmelgutten overrasket mannen sin med nystekte croissanter og kaffe på pikerommet. Å spise frokost foran peisen er alldeles herlig! Ella elsker også peisen, der hun som regel ligger som et slakt og sover foran den. Luksusdyret!


Pikerommet blir definitivt brukt til søndagsfrokoster heretter. Rommet er som skapt for det. Med bare listverket som gjenstår, nærmer det seg full innflytting på rommet. Hurra!

Ha en stålende kveld!
Himmelgutten

9 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder och vilka fina lyktor!

  SvarSlett
 2. Så deilig å se mennesker som koser seg og lager stemning i heimen!
  Det er viktig å ta vare på øyeblikkene:)
  Klem, janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 3. For ett herlig innlegg!
  Go-stemning og koselig tekst :)
  ELSKER de lykten som står på bordet der...
  Nyt siste rest av søndagen og ny, fin uke til dere!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Det lyder og ser dejligt ud med søndagsmorgenbord i pigeværelset. Håber snart Dekoratøren er hjemme hos familien igen.
  Knus....

  SvarSlett
 5. Søndagsfrokosten så herlig ut! Spesielt de hornene... Nam.. :) Nyt søndagskvelden videre!

  SvarSlett
 6. Herlig med staselige søndagsfrokoster!! Og herlig med luksusdyr som nyter peisvarmen. Vi fyrte opp i peisen for første gang i dag og det ble godt mottatt av den lille hunden her i huset også. Blir nesten redd for at det skal bli stekt hund ut av det...for pelsen blir temmelig varm. Men man får vel tro at de har vett på å ikke bli overopphetet??

  SvarSlett
 7. Så koselig med slike lange frokoster! Jeg liker godt de fine telysestakene på bordet. Jeg har én slik lyseblå, men fikk jammen lyst på flere nå, både hvite og blå. Man kan vel aldri få for mange lysestaker. Tror jeg...

  En fin ny uke ønskes dere tre!

  SvarSlett