søndag 19. august 2012

Hotellfølelsen

Keiserne har flyttet inn på sitt nye soverom. De klarte ikke vente lenger, malingslukt venner man seg til og demper man lyset ser man ikke de siste småtingene som må gjøres. Skjønt, dempe lys er ikke nødvendig. Rommet har blitt så mørkt og huleaktig som guttene planla. Hvitt tak, mørk grå vegger og sandfarget golv. Det er så fint!Et år etter at keiserne tok over leiligheten har de tatt i bruk alle rom. Soverommet som nå snart er helt ferdig var det rommet guttene likte minst, både på visning og etter overtakelsen. Kanskje var det science fiction-samlinga blandet med RBK-effekter og lukten av uvasket golv som begrenset begeistringen på visningen. Kanskje var det det stående furupanelet på veggene mot det ubehandlede og dermed gråskitne tregolvet, blandet med de innebygde skapene som luktet gammelt og så ut som noe man kunne dikte en påskekrim ut i fra. Soverommet var det rommet de likte seg minst i.Det hjalp å ta ned panel, plater og tapet/strie. Å komme seg inn til råpanelet fjernet en del spøkelser, å rive det innebygde skapet fjernet flere. Det skapet var sikkert praktisk i noens øyne, men guttene synes det rett og slett var ekkelt. Mens Dekoratøren blogger dette innlegget holder Himmelgutten på med å montere innredning i det "nye" skapet. Iført singlet. Det er helt greit...Ellablomsten har ikke helt funnet roen inne på det nye soverommet papsene bor på. Hun har fått med seg sengen sin inn dit, mens buret står igjen på gjesterommet. Å plutselig skal sove på et rom hun ikke har fått lov til å være på er ikke så lett å skjønne for den firbente. Nå er ikke rommet like spennende som da det var hundeforbud, det er verken arbeidshansker, ved eller klesklyper man kan stjele med seg, men et soverom skal da heller ikke være så spennende.Beroligende er mer stikkordet, og beroliget var guttene da de våknet i dag tidlig. Hotellfølelsen kom med en gang, selv om det ikke var minibar i skjenken. Det har blitt langt å gå for å lage morgenkaffen, men det er greit. Desto lengre unna er man kjøkkenrotet også!

Det er en walk in selv om det er bare et skritt inn?

Åh, kom igjen da! Skit i golvet. Leke!

Det er mer innsyn på dette rommet enn på gjesterommet, Dekoratøren følte seg litt på utstilling da han vippet bena ned på golvet i dag tidlig. Innsyn betyr også utsyn, han fikk sett mer av naboen enn han vil at naboen skal se av seg... Derfor blir det en liftgardinjakt i morgen den dag, guttene har nemlig ikke funnet ut hvilket stoff gardinene skal syes i ennå.


Lang oppdatering på prosjekt soverom i dag altså, følg med for en oppdatering på prosjekt nettbutikk i neste uke!

Keiserklem

12 kommentarer:

 1. Skjønner godt at hotellfølelsen er på plass i dette rommet. Nydelig!

  SvarSlett
 2. Åhhh, så lekkert! Vi hadde den stilen på soverommet i det første huset vårt (som mannen pussa opp da jeg var på husmorferie) og jeg elsket det rommet. Nå har vi hvitt og kjedelig soverom, så det er en viss fare for at jeg går løs med malekosten i løpet av kommende vinter.

  Ha en fin ukestart

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett
 3. oh lord.... dette var kanon fint. Helt etter min smak og fargeskala !
  legg ut fargekoder da :)

  henriette

  SvarSlett
 4. Wow, kjempefint ble det!
  Gratulerer, ikke rart dere er fornøyde.
  Kult walk in og ;) Walk around for it :)

  SvarSlett
 5. Så flott det ser ut!! Liker at det er mørkt og lunt, men fortsatt full av stil.
  Klem Madelen

  SvarSlett
 6. Kjempefint! :) Dokke har vore KJEMPEflinke!

  kos dokke i ny, vakker augustveke!

  klem,
  e

  SvarSlett
 7. Åhhh så flott det ble og for en orden i skuffer og skap !!!!

  SvarSlett
 8. Å så himla fint det blev! Underbart läckert med de mörka väggarna, och som vanligt en massa fina detaljer. :-)

  Håper ni får en fin start på uken!

  SvarSlett
 9. Wow, griselekkert gutter!!! Dere har virkelig sans for detaljer!!
  Liker liker liker....
  klem

  SvarSlett
 10. Skal si det skjer saker og ting i Trondheim om dagen!!! Gratulerer med griselekkert soverom (fullstendig elsk på den sort/sorte Oslo lampen - Karlotte så riktig?!) Så spennende med lansering av egen nettbutikk da!! Alltid en fryd å følge med dere. Lykke til med innspurten til lansering og god uke, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 11. Råfint!!! : ) Altid koselig å "komme på besøk" på bloggen - delikate bilder og forførende tekst!

  SvarSlett
 12. Å herremin for et fantastisk vakkert,stilrent,lekkert,lekent og deilig rom!!
  Ååå..Hvor skal jeg begynne?!!
  ..Den slitte døra er en p e r f e k t kontrast i rommet!!
  - in looove -
  Den gamle teakkommoden som nå rommer slipsene deres.. wooow.. Og hvor fint skjortene henger!! Imponert altså.. Helt målløs her jeg sitter å studerer bildene og "spiser" opp detaljene i bildene..
  Rå FLINKE dere er!!!

  oioioi.. Just LOVE it!!

  SvarSlett