lørdag 4. august 2012

Snart i boks

Ting begynner å falle på plass inne på keisernes soverom. Det ordentlige soverommet, der de egentlig skal bo. Helt siden før jul har de bodd på gjesterommet. Begge guttene begynner å bli i overkant klar for mer plass, slutt på midlertidige løsninger og ikke minst bli kvitt de nokså praktiske, men gud så stygge klesstativene fra Ikea. Lukten av en skikkelig garderobe begynner å snike seg på. Hurra!


I den ene enden på soverommet har guttene revet ut det som en gang var en slags skapløsning. Den var langt fra praktisk, og deler av den kunne faktisk egnet seg som grisebinge. Hvis man noen gang skulle få idéen om å ha nettopp det. Etter å ha revet ut mang en dårlig idé fra den gang leiligheten var synonymt med furuhelvete var ikke grisebinge det mest sjokkerende i grunn. Det er nå lite som overrasker guttene i andre når nye vegger rives.I hjørnet nærmest vinduet har guttene latt et garderobeskap fra 50/60-tallet stå igjen. Det tar ikke mye plass, men duverden så mye skapet rommer. Når det strekker seg helt fra gulv til tak (altså 3 meter) er det mang en hylle som skal få huse alt fra sengetøy og vinterklær, til knappesamling og påskepynt. Ja, det finnes ingen grenser for hva som sannsynligvis får plass i skapet.


Garderobeskapet har fått flere lag hvitmaling inni seg, og utenpå fikk malingen i 'sort pepper' skapet til å bli en naturlig del av rommet. Dørene er demontert og har også fått maling på seg. Innsiden er malt i linblå, en av fargene keiserne testet som soveromsfarge. På utsiden av dørene er planen at den finfine tapeten som ble blogget om forleden skal sitte. Guttene må bare finne ut den beste måten å montere tapeten på dørene først. Er det noen som har erfaring med dette?I skrivende stund pryder grunning veggene i keisernes nye "walk-in-closet". Det er langt fra så stort som det Carrie fikk av sin Mr. Big, men når guttene kan gå inn i garderoben så kvalifiserer vel det nok til å kalles etter denne betegnelsen. Mens grunningen tørket pakket Dekoratøren ut et herlig knippe pappesker med fine mønster fra Søstrene Grene og plasserte de like så godt i det "gamle" garderobeskapet. De matcher veggfargen perfekt, ikke sant?


Håper alle har hatt en finfin helg så langt og nyter lørdagskvelden!

Himmelgutten

2 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Glæder mg til at se det med tapet. Jeg har tapetseret en del på møbler. Jeg sliber overfladen og tapetserer med tapetklister. Nogle gange lakerer jeg møblet, når alt er tørt, for at gøre det mere holdbart, men det er mest på borde og stole.
  Ses vi i København på tirsdag?
  Knus og fortsat dejlig weekend.

  SvarSlett
 2. Får aldri nok skapplass nei... Ei heller fine bokser ;)
  Kjekt å e n d e l i g titte innom dere igjen!
  Alltid trivelig lesing her inne :)
  Nyt helgen videre.
  Klem May Helen

  SvarSlett