mandag 6. august 2012

NIB utfordrer

NIB-jentene utfordrer denne måneden til å vise tekstiler, og da passet det bra å vise fram en moodboard med tekstiler som skal få prege soverommet. Selv om veggene har fått en farge som er ny for guttene blir det ikke noe problem å finne tekstiler som passer. Alt som er med på bildene under ble plukket fra skap og skuffer, eller lånt fra gjesterommet.Det er ikke så lett å se, men under det broderte DAY-pleddet ligger et sengeteppe fra Himla, kjøpt på impuls. Fargen er veldig lik veggfargen, det ser ut til at det var et godt impulskjøp. Sammen med lin, beige og gull blir dette bare flott. Gulldetaljene er ikke i boks ennå, men det blir vel. Putene er en god miks av DAY og Slettvoll. I bunnen ligger et sengeteppe av lin fra Norrgavel, også det kjøpt på impuls. Det brukes i dag på gjesterommet, men får nok en oppgradering til master bedroom. Det kan nemlig vaskes ganske hyppig uten at det blir slitt, og det passer når man har en liten bulldogdame i husstanden. En liten dame som har det med å hoppe opp på sengen når hun er trøtt, uten å ha en tanke om hun trenger et bad først.Dekoratøren skal ta fram symaskinsertifikatet ganske snart. Han har satt seg som mål å sy gardiner og forheng til klesskapet selv. Oppgaven byr ikke på så mye mer enn rette sømmer, så det burde gå bra. Hvilket stoff som skal mellom over- og undertråd er ikke sikkert, der er planen ganske mangelfull. Fløyel har vært oppe til diskusjon, likeså lin. Tre meter under taket bestemmer lengden på begge prosjekt, og det blir mye fløyel, gjør det ikke?


Dette innlegget blir altså keisernes bidrag til august-utfordringenNIB. Samtidig er det også en påminnelse til Dekoratørmams om at hun må sjekke om undertråden virker på symaskinen så junior kan låne den.

Ha en finfin kveld!
Keiserklem

7 kommentarer:

 1. Herrrrligt!

  SvarSlett
 2. Kjempefint bidrag, elsker fargene!
  Også var det så fint at Ella fikk være med :)
  Har et lite tips til dere:
  http://www.facebook.com/pages/Mrs-Hardy/184834144869525
  Ang. det dekselet, kanskje dere kan like dette?
  Liker også den nnye layouten ;)
  manu

  SvarSlett
 3. Nydelige farger:DDD Og nydelig vovve :DDDhilsen Grethe

  SvarSlett
 4. lykke til, herlig bidrag!

  henriette

  SvarSlett
 5. Lekre farger! 3 meter vil nok dominere litt ja, så velg med omhu (noe dere ikek ser ut til å ha problemer med forøvrig :o))

  SvarSlett
 6. Så fint!
  Og grattis med ny Header, den var også veldig fin!!:)
  klem

  SvarSlett
 7. Nydelig fargesammensetning! Er så glad i blått jeg (og mange andre farger også egentlig ;P).
  Klem Madelen

  SvarSlett