torsdag 30. august 2012

Nye leselamper

Nytt soverom betyr nye løsninger, nye muligheter og ikke minst nye utfordringer. Belysning er alltid et vanskelig tema. Hvem har vel ikke brukt månedsvis på å finne den perfekte lampe (eller lamper) til et rom? Helt siden guttene flyttet inn i andre har belysningen vært noe sparsom. Sparsom fordi det har vært vanskelig å bestemme seg for hva slags type lamper man vil ha og hvor de skal stå eller henge. Noen ganger derimot finner man lampen før man i det hele tatt har tenkt på hvordan man skal løse belysningsutfordringene i et nyoppusset rom. Slik var det heldigvis denne gangen.


Guttene falt pladask denne lampen da de så den første gang i katalogen til Bloomingville. Den passet perfekt inn i planen for det maskuline uttrykket keiserne så for seg på det nye soverommet. Lampen var derfor selvsagt på listen over varer som ble bestilt på høstmessen Formland i Danmark i begynnelsen av august. Denne uken var lampen en av mange fine varer som kom på døra. Og som guttene håpet passet lampen perfekt inn på soverommet. Faktisk ble to lamper montert på veggen over sengen, slik at guttene kan ha leselys på sengekanten. Er de ikke fine?

I morgen fortsetter avsløringen av merker som vil føres i nettbutikken, så følg med! Ha en fin kveld!
Himmelgutten

7 kommentarer:

 1. Nei, så gøy. Disse har jeg; http://ymmeli.blogspot.no/2012/04/bli-lys.html
  http://ymmeli.blogspot.no/2012/04/teas-teas-teaser.html

  Looooove it!!!!

  SvarSlett
 2. hei,
  flott pære også. er det av den typen som det blir slutt på nå 1.sept. eller en vi kan finne i butikkene (hvor?) fremover også?
  fint om dere svarer inne hos meg,

  mvh
  Tove

  SvarSlett
 3. Vil ha! Hadde passa perfekt på loftet! Kva meiner Dronninghuset om slutt på 1.sept? I tilfelle må eg hamstre?

  Fin fredag til begge,
  klem,
  e :)

  SvarSlett
 4. Jo de er da superfine. Skønt at have sin egen butik at gå amok i, ikk' :-))
  Knus

  SvarSlett
 5. Dødskule! Gøy å se de ulike leverandørene dere har valgt hittill, ser ut til å bli en røff og stilig miks :) Gleder meg til å se endelig resultat! Klem

  SvarSlett