fredag 31. august 2012

Keiserne presenterer merker: 4

Tida flyr og sommerens siste dag var plutselig her. Kalenderen viser offisielt høst fra i morgen av, noe guttene ikke sutrer over. Tvert i mot. Høsten er en årstid keiserne setter stor pris på. Skarp luft, knallblå himmel, skjerf, hansker og røde kinn. Kvelden kommer fortere, og levende lys får igjen prege leiligheten i andre. I høst sørger et spennende dansk merke for at kommende kunder av guttenes nettbutikk fyller hjemmene sine med finfine telysglass og lykter i naturmaterialer.

Foto: OiSoiOi

OiSoiOi har lenge sjarmert guttene med den naturlige og rustikke stilen. Varene er chic, men veldig langt fra shabby. Navnet er faktisk vietnamesisk for "goodness gracious me!". Forklaringen er naturlig nok at de to danske gründerne Britt og Christina har et ekstra hjerte for Vietnam, og har som følge av et stort engasjement opplevd stor suksess med sine asiatiske produkter. Med fokus på respekt og rettferdighet for både leverandører/produsenter og kunder produserers alt i en rekke landsbyer utenfor storbyen Hanoi. Lange håndverkstradisjoner og nøyaktig arbeid har resultert i en herlig produktmiks som guttene synes passet perfekt inn i nettbutikken.


Foto: OiSoiOi

Fine telysglass i keramikk med ulike mønster skaper fantastisk stemning en kald høstkveld. Det samme gjør de utrolig tøffe huslyktene (nedenfor) laget i kaneltre. Duften av kanel er uimotståelig og lyktene er nydelige med lys i. Guttene klarer nesten ikke vente til de kommer på døren.

Foto: OiSoiOi

Litt julepynt i naturmaterialer som bark er også med i varepakken guttene har plukket ut. En gren i vinduet, over spisebordet eller i den store vasen på spisestuen kommer ikke til å stå alene i desember. Stjernene i bark er rett og slett lekre.

Foto: OiSoiOi

Varene har fortsatt å strømme inn på showrommet/lageret denne uken. Det er så moro å pakke ut alle de fine varene. Mange godsaker er i tillegg på vei, som betyr mye spennende dager fremover også. Guttene gleder seg stort til september!

Ønsker alle en riktig god helg!
Himmelgutten

2 kommentarer:

  1. OiSoiOi er en favoritt!!
    Dette blir spennende, gleder meg til nettbutikker åpner.

    SvarSlett
  2. Guri malla. Jeg har ikke ord. Denne nettbutikken kommer til å bli en stor suksess, i can tell! Jeg visste at du var rette mann for dette, du er jammen flink! :D

    SvarSlett