tirsdag 18. juni 2013

Broste Copenhagen, vi gleder oss!

I månedsskiftet april/mai var keiserne hos Broste Copenhagen i København. En taxitur fra frokostbordet holder de til, med både lager, administrasjon og showroom. Turen var allerede booket før de fikk vite at nettopp denne dagen var helligdag i Danmark, den store bededag. Det var derfor noe folketomt i lokalene. Kun Anne, selveste fru Broste i Norge, og direktøren var der. Sistevnte sørget for både tente lys og lunsj og kaffebrød. Man blir sjelden skuffet hos Broste, de har en selvsikker og særegen tolkning av trendbildet. Spennende materialbruk og en egen fargeskala.

Bilde fra Broste Copenhagen

Bilde fra Broste Copenhagen
Keiserne ble ikke skuffet, for allerede i inngangen var det tent lys over alt. Showroom var løst på en annen måte enn da de så SS2013, med klarere skille mellom delkolleksjonene. Begge guttene hadde håpet at yndlingsvasen skulle komme i nye farger, og ble dratt mot den perfekt gule varianten som ventes inn til høsten. Gult kan være så mangt, men denne gulfargen er perfekt. Kald, lys og sofistikert på samme tid. 

Bilde fra Broste Copenhagen
Broste Copenhagen
Mange fine nyheter havnet på ordreblokken, matter, tepper, kurver og puter. Disse bildene er fra katalogen. Den fikk keiserne i postkassen i går, og både de og Dekoratørmams har drømt seg bort i den siden plasten ble dratt av. 

Broste Copenhagen
En del av kolleksjonen går fra rosa mot kobber. Det var den delen som satt igjen på netthinna til begge keiserne da de dro fra showroom den dagen. Det første bildet som dukket opp da de våknet neste dag var av putene i rosa og kobber.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen
Den delen av kolleksjonen som mest sannsynlig blir tydelig hjemme hos keiserne er på bildet over. Grove, rustikke tepper og puter i en dempet blågrå fargeskala. Så fint!

Broste Copenhagen.

Innlegget runder av med å vise en "gammel" vare brukt på en ny måte. Smykkestativet får du kjøpt hos keiserne nå, og hvorfor ikke bruke det til andre ting enn smykker? Ennå er det en stund til høstnyhetene kommer, før det skal en lang og varm sommer nytes. Keiserne gleder seg likevel til å få alle nyhetene når de kommer. Hva var din favoritt på bildene?

Alle bildene er lånt av Broste Copenhagen. 

Keiserklem

3 kommentarer:

 1. Så mye fint hos Broste! gleder meg til å se varene dere får fremover :) vasen i gul var utrolig stilig!

  SvarSlett
 2. Nei og nei, hvordan skal dette gå!? Nå har jeg sett Bloomingvilles katalog, og så kommer DETTE? Elsk så det holder på putene i rosa og kobber. Fritt for den!

  Klæmm

  SvarSlett
 3. Den gule vase - som vist også kan fås i blå. Den skal på min ønskeseddel!

  SvarSlett