torsdag 13. juni 2013

Hokus pokus - kul danske på plass!

Ni måneder er allerede forbi, og nettbutikken er defintivt ferdig med "svangerskapet". Kundene har blitt mange og responsen har vært over all forventning. Keiserne er superglade for at interiørglade folk over hele landet viser begeistring for varene de har kjøpt inn til nettbutikken. Majoriteten av varene kommer fra Danmark, landet som guttene har et ekstra stort hjerte for. Jakten etter nye og spennende kolleksjoner er konstant, og titt og stadig diskuteres det guttene i mellom hva det neste blir. Tidligere i våres oppdaget guttene en serie varer så kule at det knapt var en diskusjon. Danske OYOY kom til å bli den neste investeringen.Guttene klarte knapt begrense seg da de skulle realisere sitt første innkjøp hos OYOY. Kule mønstre, tøffe farger og litt utradisjonelle materialer gikk rett hjem i andre. Denne uken ankom første ladning varer fra den danske leverandøren. Og de stod virkelig til forventningene. Her snakker vi tøffe puter, kule bokser, skjærefjøler, gryteunderlag i kork og mange andre ting som virkelig lyser opp selv en regntung ettermiddag. Bare ta en titt på keisernes utvalg her.På bildene ser du polyesterposene "Hokus Pokus". De tåler både vær og vind, og passet perfekt inn på balkongen sammen med de rosa blomstene. Andre blomster så også ut til å trives oppi posene. Ellablomsten var meget tilfreds der hun koblet av etter middagen oppi den største posen i fargene lysrosa, grått og sort.


Den rosa blomsten fikk teste ut den lille varianten i fargene fult, lyseblått, grått og sort. Den stod i fin kontrast til sinkpottene med pelargonium, og vil nok få fast plass ute på balkongen i sommer dersom Himmelgutten får viljen sin. Posene tryller nok selv den kjedeligste stabelen med opptenningsved eller skittentøy til den fineste detalj i hjemmet. Hva vil du bruke posene til?"Hokus Pokus" og de andre varene fra OYOY ligger alle i nettbutikken klare til å sendes hjem til sine nye hjem. Guttene håper de faller i smak og at mange fine kunder får glede av den nyeste keiserlige dansken.

Ha en finfin avslutning på uken!
Himmelgutten

2 kommentarer:

 1. Hehe...kan ikke annet enn å le av det siste bilde av Ella :))))

  God helg til dere!
  Ruth M.

  SvarSlett
 2. Hei fine Keisere!:)❤
  Jeg må jo alltid smile av de herlige innleggene deres! Innleggene bobler av god energi, både i bilder og tekst!

  Utrolig hyggelig og endelig få møtt dere i København! Dere er så utrolig flotte og hyggelige-akkurat som jeg hadde sett for meg!

  ....så jeg håper virkelig å treffe dere fine keisere igjen og skravle litt mer!❤

  Nydelige ellablomsten i rålekker oyoy-pose!
  Ønsker dere en fin dag videre, og sender fn stor go'klem til alle 3:)

  SvarSlett