onsdag 26. juni 2013

I'm bæ(d)

Hos guttene i andre er puteutvalget alt annet enn beskjedent. Kolleksjonen er så stor at hele tre skuffer i den store kommoden på gjesterommet er fylt til randen med putetrekk som for tiden ikke er i bruk. Det er på ingen måte en stopper når de ser etter nye tekstiler til nettbutikken (og sofaen hjemme). Kule puter med trykk står fint til andre puter i fløyel, skinn eller steinvasket bomull. Nylig kom det et parti puter med kult trykk fra Bloomingville som har vært etterspurt hos mange kunder.


Sauene fra Bloomingville har allerede fått ben å gå på, men det er fortsatt mulig å sikre seg sin favoritt. Putene finnes i to ulike varianter. På bildet ovenfor er i størrelsen 40 x 50 cm og den nedenfor er 30 x 60 cm.

Stolen er fra HK Living og til salgs i nettbutikken. (NB: må hentes)

Sammen med andre puter fra nettbutikken krydrer de stuen, balkongen eller soverommet. Sommerlige og fargenøytrale fungerer de godt inn i mange hjem. Hvor ville du plassert saueflokken?

Ha en strålende kveld!
Himmelgutten

2 kommentarer:

 1. Heisan Lars og Kristian
  He,he.. saueputene får meg til å tenke på politiker-sitatet fra Liv Finstad på 80-tallet "sauer er all righte dyr" da hun forsvarter RV`s landbrukspolitikk.
  En sauepute her i huset måtte definitivt ligget på eldstemann August sitt rom. Da han var liten var en sau favoritt-kosedyret og vi kalte den bare "Bæ".
  Nå er kosedyrene gjemt bort men dyre-fascinasjonen er stor og når han flytter hjemmefra skal han visstnok ha en liten gris i hus foruten katt og hund.
  Glade junidager til dere begge to!
  Klemmer fra Kaspara og hvalfangerbyen

  SvarSlett
 2. He he, det er nok mange gamle småbrukere som ville rista oppgitt på hodet om de hadde fått ei sånn pute. (",)

  SvarSlett