tirsdag 11. juni 2013

Vaiende i vinden

Keiserne har spredd BungaLOVE i flere uker nå, og de er ikke ferdig. Så pop ble puter og kopphåndduker, så godt mottatt, at en hasteordre kom levert i forrige uke. Mange har falt for Bungalows farge- og mønsterunivers, guttene i andre er på grensen til avhengig. Selv Ellablomsten har valgt seg enda en ny pute, blå denne gangen. At den ligger i utstillingsvinduet på showroom hefter ikke, hun har funnet seg en ny plass å sove. (Bilde kommer senere!)



Foreløpig er det det tekstilene i turkis og petrol som har havnet i flest pakker, men i dag vil Dekoratøren slå et slag for fargene i gult, karri og grått. Nydelige farger sammen, spennende nye print og på bildene vaier de i vinden på balkongen. I løpet av uka skal de få komme inn på kjøkkenet. Der trengs det en generalopprydding, og det motiverer alltid å tenke på at man kan sette fram noe nytt når man har kommet til bunns i rotet. Strengt tatt er det pikerommet som står for kaoset, det er der alle varene som er med hjem for fotografering har havnet. Planen er å få tilbake spiseplassen, som nå er dekket av lykter og puter...

Før helgen, det er planen. Ha en fin dag!
Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Hei Lars og Kristian
    Jeg liker veldig godt de to grå variantene på bildet. Grått er jo fint til så mye også!
    Tusen takk for rask levering på rye/lysestake. Jeg er veldig fornøyd og tusen takk for veldig koselig kort og ord! Dere er jo bare herlige da!
    Fin onsdag til dere begge!
    Klem fra Kaspara

    SvarSlett