søndag 13. november 2011

I påvente av bokhyller

En dag for ikke lenge siden fikk Dekoratøren pappeskepanikk. Takk, nå holder det med pappesker over alt. Noen esker måtte ut, og denne gangen gikk det ut over eskene med blader man ikke kan kaste. Dekoratøren stablet dem like greit i høye bunker inntil den ene veggen.


Vips var det betraktlig færre esker å se på, og vips fikk man oversikt over bladene også. Eller, oversikt og oversikt fru Blom, det ble ikke noe enklere å finne fram. I etterpåklokskapens lys burde nok Dekoratøren sortert julebladene for seg, men det kom han på først etterpå. Det holder vel med årets juleblader for å få inspirasjon...Om alle bladene skal få plass i bokhyllen som er på vei er ikke sikkert, det er ikke en bokhylle forbeholdt bøker. Det blir nok en bokhylle fylt med alt som er fint og som trenger en plass å stå, og en hylle for samlingen med coffeetable books. De har ikke vært framme på evigheter, ikke siden før jul i fjor da bokhyllene i fjerde måtte vike for oppussing.


I tillegg til denne perfekte bokhyllen som er på vei, (og sikkert kommer til å bli en gjenganger på bloggen), er det kommet i hus et stort vitrineskap fra Living. Det står foreløpig i to deler på spisestuen, og blir nok ikke tatt i bruk før nevnte rom er hvitmalt. Skapet veide 132 kilo til sammen, guttene er glade de betalte frakt helt inn i rommet. Skoskap og to speil måtte ned fra veggen for å få det inn!


Det skapet skal romme alt av kopper, fat og glass som ligger nedpakket i forskjellige kjellere. Himmelgutten har nemlig små flyttelass-biter spredd rundt om på Østlandet fortsatt. Dekoratøren er som vanlig godtroende nok til å tro at det blir god plass i skapet. Pøh! Det er nok allerede sprengt...


Nå går ferden ut av stuene og ned til Antikk- og samlermessen. Målet er å bare se, ikke kjøpe noe. Ha en fin-fin søndag/farsdag!

Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Ja, dette var jo en god bunke blader. Tenk på all inspirasjon som finnes i dem.
    Og du skal på antikkmesse uten å kjøpe noe?!? Tror det når jeg ser det ;P.
    Klem Madelén

    SvarSlett