mandag 28. november 2011

Julen 2011 er berget

Dekoratøren har nemlig gått rundt og vært litt nervøs for at det ikke skulle bli nok julepynt til å pynte hele den nye leiligheten. Han har ikke sagt det høyt til så veldig mange, mer som til ingen andre enn Ella. For innerst inne vet han at det aldri kommer til å bli knapt med julepynt. Men altså, bare for å være på den sikre siden ble det med en del julepynt hjem fra København i helgen.Guttene var på kjærestetur til København fra torsdag til søndag, og det var på tide. På tide med en Københavntur siden de ikke har vært i yndlingsbyen siden november i fjor, og på tide siden de ikke har hatt så mye kjærestetid siden Ellablomsten kom tassende inn i Keiserleiligheten. Oppussingen fikk en pause den også, men nå baller det på seg.Å se København før jul gir alltid inspirasjon. Danskene ligger foran på trender, uansett hvor mye tradisjon man presser inn i synet på hvordan julen skal se ut. I år som i fjor har danske dekoratører vært ute og ryddet skog. Det er grener og kongler og stubber så langt øyet kan se, og sammen med skinn og pels har man en flott base for å pynte til jul.


Keiserne falt for så meget, også denne gangen. Stjerner og hjerter i tre, ben og sølv ble med hjem. DAY og KIRK hadde begge nydelig julepynt, det ble store poser begge plasser. På DAY hadde guttene lyst på en ny pute, og var egentlig enige om hvilken de skulle kjøpe. Helt til Dekoratøren presterte å trekke slutningen at: "Det er jo smartere å kjøpe seks eggeglass enn en pute? Vi har jo så mange puter?". Vips ble det med seks fine eggeglass i sølv hjem, og ingen pute.Det blir nok flere København-innlegg, så mye overvekt som guttene hadde på flyet. Det blir flere innlegg sånn generelt, en ukes opphold er ikke bra. Dagene strekker liksom ikke til, men det vet vel de fleste. Adventslysene er ikke framme ennå de heller, de er ikke kjøpt engang. Kanskje det blir feiring av første fredag i advent i stedet?


Ha en finfin kveld!

Klem fra Dekoratøren som hører på juleplaten til Kronprinsparets Fond og sipper litt for seg selv...

14 kommentarer:

 1. Lekker julepynt! Jingle Bells-stjerne vil jeg også ha! Dere hadde sikkert en deilig helg i Danmark. Fint og mildt vær også, håper jeg :)

  SvarSlett
 2. Nå er det vel på tide for meg å presentere meg. Jeg vil bare si at jeg synes dere har en fantastisk fin blogg. Jeg har smuglest dere i høst, og har fulgt dere trofast siden jeg fikk dere anbefalt av ei venninne.

  Så mye lekker julepynt dere fant. Frister jammen med en tur til København for meg også (har nemlig aldri vært der før).

  Ha en fortsatt god adventstid.

  Klemmer fra Heidi!

  SvarSlett
 3. Nydelig pynt! Klem fra Mona :)

  SvarSlett
 4. Flott julepynt, kan man noen gang får for mye?
  God kveld videre...
  klem

  SvarSlett
 5. For et lekkert utvalg av julepynt! Særlig de eikenøttene. Heldige dere!
  Ha en fortsatt fin kveld videre.

  SvarSlett
 6. Detta er julepynt etter mitt hjerte! *sukk* Blir spennende å se hva annet som ble med hjem fra København:)

  Ønsker dere en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Å va mycket fint julpynt! Det gillade jag:)
  Mvh Sofi

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Ah, gutta er tilbake! Lekker julepynt, ser vi har gjort noen like innkjøp;-) ELSKER Køben, og kjenner jeg er bittelitt misunnlig på den turen, MEN etter all oppussing unner jeg dere den - i allt storsinn liksom! Fin uke:-) Klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 10. Så utrolig flott julepynt. København er et shoppingmekka, sånn er det bare :) Godt og komme seg litt bort fra oppussing og bare være litt kjærester også.

  klem Jane

  SvarSlett
 11. København er en deilig by, mye vakker pynt dere har fått tak i, spesielt den stjernen laget av bjeller, aldeles nydelig. *♥*

  SvarSlett
 12. Her var det maaaaasse fint! Nøttene på det øverste bilete er favoritten:) God adventstid!

  SvarSlett
 13. Dejligt at I havde en dejlig weekend her i byen. Glæder mig også til at se, hvad I ellers har fundet. Købte i forresten en lysekrone?
  Knus....

  SvarSlett
 14. Altså, for mykje julepynt går jo ikkje an :) Det var usedvanlig mykje fin julepynt dåke har snopa med i frå Køben, herlige HERLIGE Køben! Hadde ei venninne som budde der i mange år, DET var kjekt det.

  God helg, gutar og Ella :)

  Klem Eli

  SvarSlett