onsdag 30. november 2011

Vi tømmer kofferten

Guttene kom hjem med mer enn bare julepynt, mye mer. Meyers Deli er fast stopp i København. Mr. Meyer himself lager mye godt, og mye av det får man kjøpt på glass i både matbutikker og restaurantene hans. Denne gangen kjøpte guttene med seg to marmelader de ikke hadde prøvd før, Blåbærmarmelade og Stikkelsbærmarmelade. Å holde seg til kun to glass ble for vanskelig, så det ble med et glass Kirsebærsauce også.


En av planene for desember er nemlig å lage ris a la mande, en nydelig dansk dessert. Da må man ha kirsebærsaus til, og den må gjerne være lunken. Det ble et par ting til i posen på Meyers, men de kan man ikke blogge om. (Det er julegaver! Hysj!)


Etter tips fra Marte i tredje stakk Keiserne innom Torvehallerne. Mest for å kjøpe anbefalt kaffe, men også for å se på annet snadder. Det ble med kaffe og noenlunde behersket sjokoladehandel på Summerbird.  Siste stopp på mathandelen var Magasin Mad & Vin. Her fant guttene en teboks Dekoratøren ikke kunne gå fra og en boks med varm sjokolade-pulver. For ikke å snakke om Magasins egen julete fra Kusmi! Den er ikke åpnet ennå, men kanskje den debuterer i kveld. Midt oppi all rydding... Det skal nemlig ommøbleres kraftig i kveld.


Guttene flytter permanent inn på gjesterommet etter å ha kapitulert på planen med å pusse opp soverom før jul. Det er tomt for energi og det er liten tid. Det blir ikke ordentlig jul om man ikke får bakt litt og kokt litt og sånn, så da nøyer guttene seg med å male spisestuen i denne omgang. Det er lenge mellom innleggene med bilder fra leiligheten, men det er virkelig ikke mye å vise fram for tiden...

Ha en herlig kveld!

Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Hørtes velfortjent ut med en tur på dere :)
  Sikkert lurt å gjøre litt annet enn å bare pusse opp i denne fine førjulstiden.
  Nye muligheter kommer jo med nytt år ;)
  Ha en fin siste november-kveld!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Så herleg med shoppingtur! Sitt her og drikk varm sjokolade etter ein runde influensa... Bra at dokke har fått påfyll! :) Godt å ha i desember... Ha ei flott førjulstid! Husk på kosen, den er viktigare enn alt anna!

  Klem,
  E :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint dere har kjøpt da;) Meyers Deli er så bra, elsker å sitte der og spise brunch.

  SvarSlett