onsdag 16. november 2011

Lysglimt i mørket

Oppussingen i andre går sin gang. Den går opp og ned, og har en nokså jevn fremgang. Det begrenser seg hvor mye som gjøres i ukedagene, siden guttene jobber fulltid begge to. Og arbeidslederen sier hun ikke har den samme praktiske sansen som paps'ene til å jobbe alene når de er på jobb. Det er allikevel mål om å ha nådd en liten milepæl før man har kommet seg halvveis i adventskalenderen. Optimismen og pågangsmotet råder i leiligheten. Jula skal nemlig ikke tilbringes med esker overalt. Det ville jo vært for ille?


I årets mørkeste måned er det alltid ekstra stas med levende lys både her og der. Mottoet "det er alltid plass til en ny pute" overføres tidvis også til lykter og andre fine ting. Ja, det meste egentlig. Derfor var valget nokså enkelt da guttene ramlet over en neverlykt hos Living i forrige uke.


Naturen har en solid plass hos Keiserne, og vil nok alltid ha det. Neverlykten skled derfor lett inn i andre. Se så fint lys den gir!


Enn så lenge er eskehaugen stor og soverommet fortsatt ubeboelig. Midlertidig vel og merke. I løpet av den nærmeste tiden vil nytt perlestaff monteres på soveromsveggene. Uttrykket og interiøret vil der bli nokså annerledes enn resten av leiligheten. Spennende farger og tapet er stikkord. Mer avsløres ikke nå. En ting er hvert fall sikkert - det blir et lekkert soverom Keiserne vil flytte inn på i desember!

Ha en fin kveld!
Himmelgutten

2 kommentarer:

 1. Nydeleg lykt☺
  Glede meg til å sjå soverommet☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Den var altså råfin! Veldig spent på hvordan leiligheten deres blir : )

  Jeg har forresten hatt den indiske skjønnheten ei god stund, men ting tar tid i whippethjemmet... Men, nå henger'n! :D

  "Storesøstra" er alldeles magisk!

  SvarSlett