søndag 20. november 2011

Travle byonkler

Det har vært litt av en helg for guttene i andre, og for Ella sin del også. Himmelguttmams har vært her på besøk, og det har Minibudeia også. Himmelguttmams fikk bo på gjesterommet, mens Minibudeia lå på spisestuen sammen med byonklene og Ella. Dobbelt besøk betyr høyt tempo og lite hvile for bedagelig anlgte Keisere, det har vært litt av en helg!


Ella og Minibudeia har vært høyt og lavt, Himmelguttmams har forsøkt å roe ned. Det ble smått med nye interiørbilder denne helgen, det er jo mørkt ute før man får tatt av linselokket. Dekoratøren var kjapt ute med kameraet mens tevannet kokte opp søndag morgen, og tok et par bilder på balkongen. 


Balkong betyr at julerosene i år har en god sjanse til å overleve. I motsetning til Keisere som liker å ha det varmt inne er juleroser mer begeistret for lave temperaturer. Nå står de og blomsterer om kapp der ute på balkongen, sammen med alle pottene med bar jord. Under jorda skjuler det seg blomsterløk. Dekoratøren har satt både tulipaner, perlehyascinter og narcisser. Det blir spennede å se om det dukker opp blomster til våren!


Nyt søndagskvelden, hos Keiserne nytes den horisontalt på sofaen!

Dekoratøren

2 kommentarer:

  1. åhh juleroser! ♥ noko av det vakraste som finst. de har det så fint rundt deko :) nyt sofakveld - det skal eg og!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for en velskreven blogg, jeg koser meg med å
    lese innleggene, de er like velskrevne som bildene er gode. Takker!

    SvarSlett