tirsdag 11. september 2012

Keiserene presenterer merker: 10

Hu hei hvor det går! Varene strømmer på, og enda er det mye på gang. I morgen legger noen esker med godbiter ut på ferden fra Østlandet til Trondhjem. Kule ting som Dekoratøren falt for på messa på Lillestrøm, hjertelig presentert av en kledelig gravid dame. Det ble vanskelig å begrense seg, som det som regel blir når ting passer godt sammen. For her passer alt sammen, i en herlig nostalgi som formelig lukter 70-tallet. Dagens avsløring er ingen ringere enn: ISAK!

Foto: ISAK
Tingene fra ISAK vekker nok barndomsminner i flere. Det første Dekoratøren tenkte på da han fant varene var filmen "Tilsammans". Er det flere som ser det? Eventuelt "That 70's show". Det er noe med disse glade mønstrene og fargene som man lett blir minst like glad av.

Foto: ISAK


Kopper med lokk, brett og skjærefjøler kommer det. Guttene gleder seg stort, nå skal en rekke falmede brett ryddes ut av skuffene. Fine krus får man aldri nok av heller, og ISAK har laget krus med lokk i fin eske. Det er nesten som et kinderegg det, tre ting på en gang.

Foto: ISAK 


Kort innlegg i dag, og helt på slutten en påminnelse om Giveaway! Meld deg på! Som så mange andre har gjort. For en respons! Tusen, tusen takk for alle fine ord og heiarop. Det varmer så godt, og det gjør alt arbeidet som må gjøres før åpning lett som en lek.

Keiserklem

6 kommentarer:

 1. Så kult=) Vi kjøpte skåler med trelokk fra dette merket i Stockholm i vår, og vi digger det=) Lykke til=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Å, de koppene har jeg! Og eska er så fin at den aldri kunne kastes :-D Fikk de til jul av en flink kjærest :-D

  SvarSlett
 3. Yes!!
  Isak er en herlig leverandør:))
  De har så mye GØY ♥

  SvarSlett
 4. Kjempestilige :)
  Ha en fin dag.

  Mokkan / www.bloggtoppen.no

  SvarSlett