tirsdag 4. september 2012

Keiserne presenterer merker: 6

Fem fine merker er allerede presentert med kommende varer i keisernes nettbutikk. Responsen har vært fantastisk og mange hyggelige meldinger har strømmet inn. Mye tyder på at guttene i hvert fall er på rett spor i forhold til sine lesere. Kveldens avsløring er igjen en danske med karakter.Aspegren er et lite dansk merke med fokus på søte produkter til hjemmet. Det var mønstrene på metallboksene og brettene som fanget guttenes interesse på messen i Danmark tidligere i sommer. Som mange vet er guttene svak for nettopp fine bokser og brett. Når Aspegren atpåtil disket opp med fantastisk papir og nydelige knotter i keramikk var valget enkelt.


Pastellfarger i tøffe mønstre slår sjeldent feil. Undertegnede tør ikke telle opp antall ruller håndlaget papir av ulik sort som guttene har tatt med seg hjem fra reiser både fjern og nær, men det kan aldri bli for mye av slikt papir. Heldigvis var guttene denne gangen i kjøpsmodus for nettbutikken, og de var skjønt enige om at de fine tingene fra Aspegren ville komplimentere den øvrige varepakken på en fin måte. Keramikknotter i ulike farger og størrelser har guttene også kjøpt inn, og passer perfekt inn på barnerom eller i en fargerik entré. Stjerneformede lysestaker i samme materiale kommer nok også til å flytte inn hos flere lesere i løpet av høsten. Det skal mye til å ikke forelske seg i de.


Arbeidet i nettbutikken trappes opp i disse dager. Mange varer ankommer lageret og venter på sin tur til å få flytte inn i den virtuelle butikken. Miljøbilder planlegges og fotograferes fortløpende. Guttene har mange baller i luften nå. Dagene flyr avsted. Det er så spennende å se fremgangen for hver uke.  Avsløringene fortsetter fremover og keiserne håper alle lesere er like spente som de er. Hvem gjetter neste merke?

Ha en herlig tirsdagskveld!
Himmelgutten

7 kommentarer:

 1. Men NÅR åpner nettbutikken? Funnet noen nydelige saker på presentasjonen deres - og jeg DØR etter å handle dem snart:))
  Unni W

  SvarSlett
 2. these designs are really gorgeous!!!

  SvarSlett
 3. Åh! Disse traff en bokselsker midt i hjertet! *love*

  SvarSlett
 4. Superfine brett! Gleder meg til dere åpner! : )

  SvarSlett