fredag 21. september 2012

Keiserne presenterer merker: 15

Dekoratøren er født sent på 70-tallet, altså i god tid før CD-spiller, videokamera og takkgudskjelov internett ble utbredt blant den brede hop. Overingeniøren var og er veldig glad i musikk. Ikke all verdens musikk, men irsk folkemusikk samt musikk fra hans ungdom står høyt. Nettopp sanger fra sin ungdom var han opptatt av at poden skulle lære seg. Sanger ble sunget og spilt og pugget, så far kunne ta fram båndopptakeren og dokumentere juniors versjoner av en blandet katalog. Heldigvis fantes det ikke noe internett å spre dette på da. En gang gjorde han noe dumt. Han forklarte teksten på det poden skulle synge. Historien om en far som fant igjen skoene etter sin datter ved elvebredden ble for mye for en ung Dekoratør, han sang den aldri igjen. Stakkars Clementine, eller heldig om man vil, hun slapp å få minnet sitt besudlet av skjærende falsk sang tatt opp på båndopptaker. Verdensrekord i innledning, kveldens avsløring er: DARLING CLEMENTINE!

Foto: Darling Clementine

Foto: Darling Clementine

For OH MY! Darling Clementine er en leverandør keiserne ikke visste at de ønsket seg. Helt til Dekoratøren falt i staver over produktene på messe og satte en ordre på flekken. To av varene ligger allerede på lager, og flere er på vei. Tøynettet fra Folk&Flora-serien har allerede blitt en fast del av antrekket, i dag rommet det en gave, verdens største hortensia, et brød og et kilo plommer. Både praktisk og kult, det blir ikke bedre enn det.

Foto: Darling Clementine

Foto: Darling Clementine

Å få en norsk leverandør på listen er kjempestas, norsk design er bedre enn sitt rykte. Darling Clementine har en særegen strek og en særegen fargebruk. Keiserne gleder seg til å kunne legge ut disse varene i nettbutikken. Det er nok mange som gleder seg til nettbutikken åpner, for det kommer spørsmål om NÅR flere ganger hver dag. Det er litt vanskelig å si en eksakt dato, selv om det hadde vært enkelt å forholde seg for både handlelystne og keisere. Grunnen er at det fortsatt ventes mye varer inn og det ventes litt på betalingssystemet. Hold ut, målet er først på oktober!

Foto: Darling Clementine

Da er det på tide å runde av, og til Overingeniøren som sikkert har fått lyst til å dra fram gamle opptak med falsk barnesang: Ikke gjør det. Ha en finfin helg!
Dekoratøren

5 kommentarer:

 1. Jippi jippi jippi, dette er en av mine favoritter altså. Glad!

  SvarSlett
 2. ja, ja, ja! En ordentlig gladnyhet, men så har det vel bare vært akkurat dét så langt!

  SvarSlett
 3. Elsker Ingrid & Tonjes hærlige, litt naive og fargerike produkter. Litt retro, litt ren skandinavisk stil med en humoristisk strek!
  Topp, med lange introer og du...dette fikk meg til å tenke på forrige helg. Til min 40-årsdagfeiring lette de to storebrødrene mine etter film-minner fra min barndom fra tidlig 70tall. Etter å ha gått gjennom 12 stk. 8-mm.-filmer med uendelige timer med jakt, hund, hundeutstillinger, fæster med trønderbartt med store skjortekrager, slengbukser og røyksneip på dansegulvet fant de fint lite av barna. Tilslutt fant de 40 sec. av meg med to oppmerksomhetssøkende storebrødre hoppende foran kamera. Mye latter i salen da dette ble vist:-) Ja, dette ble en lang kommentar, men er ikke det artig også en gang imellom? Klæm!

  SvarSlett
 4. Hærlige trykk!
  Tusen hjertelig for godt gammaldags kort i posten i dag, fin helg til dokke:)

  SvarSlett
 5. Åh, dere har goood smak, altså!
  Liker veldig mange av leverandørene deres, og fikk veldig lyst på en blå pute med bling-peace på nå!
  Heier på dere! Hilsen Borghild

  SvarSlett