torsdag 6. september 2012

Keiserne presenterer merker: 7

I dag ringte Dekoratørmams sin sønn, snakket om løst og fast og poengterte at det ikke var noen merkepresentasjon i går. Hun var klar for å få vite mer om nettbutikken, og mente at det var det sikkert mange flere som var også. Derfor avsløres en av guttene egne favoritter i dag. En de har sett på lenge, en som lager ting guttene har brukt hver dag i over et år, nemlig brødfjøla.

Foto: HK living
HK living! En spennende nederlender som mange nok har hørt litt om fra før. Dette er en leverandør som tenker veldig annerledes enn alle andre, og som utfordrer litt. Keiserne lar seg gjerne utfordre, og venter spent på når første levering kommer fra Nederland.  

Foto: HK living

Knappeknaggene er kjente for mange, men sikkert nye for enda flere. Alle tre størrelsene kommer i hvertfall, og i alle tre fargene på bildet over.

Foto: HK living

For deg som ikke orker å strikke selv blir det mulig å kjøpe lamper med strikka skjerm etter hvert. De kommer i to størrelser, og da er den øverste på bildet som kommer. Om noen ønsker seg en av de andre er det bare å rope ut!

Foto: HK living

Brødfjølene som brukes daglig er ikke de samme som på bildet, men den stående fjøla kommer i hvert fall. Resirkulert tre, i tre forskjellige størrelser. Fin-fin-fin! Som resten av kolleksjonen til HK living, det er så fint at noen tenker annerledes enn alle andre. Keiserne er så stolte og fornøyde over å få disse varene med i varepakken, hurra!
Dekoratøren

6 kommentarer:

 1. Kuuuule saker:). Dere har god smak ja!

  SvarSlett
 2. Hei.
  Har fulgt bloggen deres en stund (etter anbefaling av en venninne)og koser meg med hvert innlegg. Tror nettbutikken deres blir kjempe spennende, hat allerede laget liste over "må ha"... Når åpner nettbutikken.

  Anne Grethe

  SvarSlett
 3. Jeg er stum. Av begeistring, hvis det skulle være noen tvil.

  SvarSlett
 4. Jeg har prøvd å leita litt, men konkluderte ikke, så jeg spør: Når åpner nettbutikken?? Jeg er SÅ klar, det må bli tidenes nettbutikk!!! <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Søte Datt, takk for alle koselige kommentarer oppmuntringer!

   Det er ikke satt en dato ennå, varene må komme i hus først. Men så snart det begynner å ligne på noe og vi har vært gjennom en kjapp testrunde åpner vi. Planen var slutten av september, men nå ligner det mer på første uka i oktober. Håper vi, om alle sender oss varene som er bestilt og alt fungerer med betalingssystemer og sånt.

   Vi gleder oss til å få deg som kunde!!
   Keiserklem

   Slett