onsdag 12. september 2012

Keiserne presenterer merker: 11

I dag har Dekoratøren drukket kaffe med en meget svanger HKH av Kannikestrete. Skjønt, det var bare han som drakk kaffe. Den svangre holdt seg til solbærsaften. En kafé-date med den damen der er en vitamininnsprøytning. Det er dagens avsløring også, et fargepust uten like. Dekoratøren glemte kameraet på vei ut av døren i dag også, men husket overføringskabelen i det minste. Den ble med hjem igjen, så det kunne taes bilder av litt av varene som har kommet fra: BUNGALOW!

Bungalow kunne like godt vært stavet BungaLOVE for keiserne. Det er noe med disse varene som får hjertet til å banke litt ekstra på dem begge. Bungalow har en liten butikk i København, og det var der Dekoratøren for første gang skjønte at han hadde formet sin bedre halvdel. Formet han til et shoppingmonster. Det nyttet nemlig ikke å få øyenkontakt med Himmelgutten da han var på den butikken for første gang. Han gikk rundt i transe og plukket det han var mann for. Uttrykket "don't go all Bungalow on me, darling" oppstod i etterkant, og det bruker Dekoratøren når Himmelgutten mister bakkekontankten på shopping.Hvordan det skal gå når herlighetene nå ligger på eget lager er ikke godt å si, men det var i hvert fall en mildt hysterisk Dekoratør som rev opp eskene da varene kom. Guttene har allerede et godt utvalg kopphåndduker hjemme, men et par nye ble med hjem likevel. Ny duk på pikerommet, det er dekket for en sen middag.
Selv om alle varene er indiske er Bungalow dansk. De også, det er så mange flinke dansker! Tekstilene er håndtrykket med treblokker, mønstrene spenner fra enkel og grafisk til intrikat og organisk. Små kunstverk er de, og fargeutvalget er fantastisk. Det ble som sagt ikke bilder fra showroom i dag siden kameraet ble igjen hjemme. Derfor er det ikke bilder av papirvarene. Esker, bøker og papirark står og venter på fargeglade kunder. Et par av dem blir vel med keiserne hjem også...

Det var avsløring nr. 11, og enda er det mange igjen. Spennende eller?
Dekoratøren

7 kommentarer:

 1. Disse er så fine- håper dere har tatt inn de papirstjernene også. Så spennende med egen butikk da;)

  SvarSlett
 2. Alt er like spennende! Gleder meg sånn.. :-)

  SvarSlett
 3. Mega spændende. Det er jo en stor virksomhed I der har gang i. Det er nogle virkelig fine mønstre. Jeg er helt vild med de der store puder :-)
  Kate

  SvarSlett