søndag 23. september 2012

Keiserne presenterer merker: 16

Det er søndag, Dekoratøren er alene hjemme med småsykt pelsbarn og tiden går sakte. Når tiden går sakte hjelper det å tenke på noe man gleder seg til. Det hjelper i og for seg å spise sjokolade også, det er et universaltriks som hjelper mot alt, men det finnes ikke sjokolade i huset... Det er mye å glede seg over og glede seg til i tiden som er og kommer. Ikke bare nærmer oppussingen av keiserleiligheten seg en ende, nettbutikken åpner om ikke lenge og snart er det jul. Til jul skal guttene pynte med ting fra dagens avsløring, den som du sikkert har gjettet ved å se på bildene før du leste dette, dagens avsløring er: KÄHLER!

Foto: Kähler


En favoritt i bloggeverdenen, ingen tvil om det. Nå kan kommende nettbutikkunder begynne å glede seg til Urbaniahus, Aventostaker i ny, nydelig gråfarge og andre godbiter. Keiserne gleder seg i alle fall til disse varene kommer på lager!

Foto: Kähler

Noen får sikkert krampe når de leser at Dekoratøren sitter og gleder seg til jul mens han blogger, men det gjør han faktisk. Julen er jo en våt drøm for en dekoratør, det er lov å pynte så mye man vil og på så mange plasser som man vil. Planene for årets pynting er ikke klare, men det kommer til å bli masse stjerner, natur, vinterblomster og antakelig det som er igjen i nettbutikken når lillejulaften er der.

Foto: Kähler


For deg som ikke får krampe av tidlige juleforberedelser er nå altså lov å glede seg. Glede seg til store bunter med amaryllis, rundvask og baking. Til svibler, panisk leting etter juletrefoten og planen om at i år, i år skal jeg rekke alt. Og jeg skal kose meg mens jeg gjør det. Mens jeg ser på de nye Kähler-lysestakene mine, kanskje?

Ha en fin søndagskveld!
Dekoratøren

11 kommentarer:

 1. Jeg kjenner at jeg gleder meg til dere åpner netbutikk, blir det showrom også??:-) Når det gjelder å glede seg til jul så hadde vi jul i huset før helga her, kortvarrig da men likevel fik jeg en liten forsmak på julen. Treet var pyntet og jeg fant ut hva som måtte skaffes nytt til året jul... Kjekt egentlig!!:-) Hadde en fotoshoot her og jula ble pakket bort på kvelden etter endt fotografering. Tviler på at baksten står helt til jul, godt minstemann er glad i julekaker :-)

  Fin søndag til dere!

  Klæm Vibeke

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner jeg må ta meg fri fra jobb den dagen dere åpner nettbutikken... bare for å forsikre meg alt jeg vil ha, for her vil det gå unna tror jeg!! (Åpn gjerne en helg eller kveld..! *S*)

  Tar alle de husene jeg...
  Ha en fin søndagskveld!
  klem

  SvarSlett
 3. nå ble jeg helt satt ut av de lysestakene!!! søren å - de MÅ jeg bare ha! DET blir min adventstake i år…
  fire forskjellige Kähler grå trær, i forskjellig fasong:)

  god bedring til Ella fra storebror!

  gleder meg til nettbutikk!!!

  KLEM

  SvarSlett
 4. Fantastisk!!
  Kan ikke få nok Kähler ♥
  Og jeg digggger husene... jeg har det ene, og ønsker meg de 3 andre og ja:))
  Og som jeg kjenner at jeg gleder meg til jul og juleforberedelser:)

  Ha en fin kveld, og god bedring til lille pelsdotten ♥

  SvarSlett
 5. Jeg MÅ få kjøpt meg disse husene samt juletrærne. Løv it :)
  Jeg har allerede begynt å planlagt jula (ja vet jeg er tidlig ute..hehe), så dette passer meg midt i blinken :)
  Nå gleder jeg meg bare ennå mer til jul.

  Ha en fin kveld
  klem klem

  P.S God bedring til snuppelura

  SvarSlett
 6. Jamen rolig nu, i morgen er det den 24. september, og der er tre måneder til den Store Aften, så det er vel ikke for tidligt, at begynde at glæde sig. Og da slet ikke, når man lige om lidt åbner Norges lækreste netbutik, bugnende fuld af alt det, der gør den mørke årstid hyggeligt.
  God bedring med lille Ella....
  Kate

  SvarSlett
 7. Nå MÅ dere bare åpne snart!!!!! Yaiks :)

  SvarSlett
 8. Kjære Dekoratør! Hold av noen juletrær fra Kähler for meg :-)

  SvarSlett