tirsdag 25. september 2012

Takk!

Det har vært en en-sangs-dag for Dekoratøren. En sånn dag da det funker fint å finne seg en sang, en sang som favner stemningen både i hodet, hjertet og været ute. Finner man den er det bare å la den stå på repeat, da roer pulsen seg og problemer blir utfordringer som kan løses lett. Det hjelper at Trondhjem viser seg på sitt fineste i disse dager. Klar høstluft og skinnende sol får fargene til å dirre litt ekstra. Høsten er fin.


På en-sangs-dager er det best å ha litt tid alene, og i dag stod kvalitetstid med seg selv på planen. Med Ella trygt plassert i buret var det bare å rusle ut i finværet. Ellablomsten er forøvrig på bedringens vei, hun er satt på en diett av kokt sei og ris. Ikke henne imot, hvert måltid er en fest. Takk for alle bedringsønsker!


Alenetid betyr også muligheter for å gå i butikker, for kafébesøk og alt i eget tempo. Det betyr at man kan bruke så lang tid man vil på Fretex, noe som førte til at et kupp ble med hjem i dag. Et stort kobberbrett ble nesten forbigått, men på vei ut hevet Dekoratøren blikket og da så han det. Først så han brettet, så så han prisen og til slutt så han ukenummeret på prislappen. Treffer man på riktig uke får man 80% avslag på varen. Åtti prosent. Derfor ble prisen på et kobberfat, diameter 52cm, den nette sum av 37,- kroner. Et kupp i en pose merket TAKK.Takk er tittelen på dagens innlegg, for det blir lettere å komme på hvem man skal takke når man har en en-sangs-dag. Responsen på nettbutikkplanene har vært over all forventning. Ikke bare mennesker guttene kjenner godt har stilt opp med heiarop og ivrig spredning av det glade budskap. Mange, mange flere har gitt overveldende tilbakemeldinger her på bloggen, på facebook og på mail. Det er så utrolig godt! Det skyver nerver og stress til side og gjør oppstartsprosessen mye lettere. Takk! Så får det bare være at det er enkeltpersoner som har bestemt seg for å sette ut benet og lage kvalm. De om det.

En-sangs-dagen går mot slutten, det har tatt tid å skrive dagens innlegg. Likevel er det tid til å si takk en gang til. Takk!
Dekoratøren

 PS: Parce minhi domine i Jan Garbareks versjon var dagens sang, for de som lurte.6 kommentarer:

 1. De som lager kvalme = misunnelse og BARE det!

  Jeg heier på dere! Som sagt kommer det til å bli en av de aller beste nettbutikkene altså :)

  Så ser jeg at dere har fått dere verdens fineste lampe fra HK, dere også. Ah, så kul den er!! :)

  Og hurra for billig-fat lykke :)

  Klem!

  SvarSlett
 2. Janteloven er til for å ignorere! Kjipinger skulle hatt deng! Dere treffer med leverandørene dere har valgt, så det så. Kjenner jeg blir misunnelig på denne Fretexbutikken altså...

  SvarSlett
 3. For et fint innlegg. Har ikke helt fått med meg hva som har skjedd her i det siste, ser det ut til... Har vært noen travle dager i ny jobb + min Kremmerhusjobb!
  Klager IKKE, men da blir det mindre tid til bloggelesing!
  Finner alltid fine bilder og inspirasjon her!
  GOD BEDRING til skjønne Ella, og fin kveld til deg!
  klem

  SvarSlett
 4. Hvilket kupp!! En sangs dager er det her også innimellom- noen ganger finner man en sang som bare er helt riktig den dagen.. Lykke til videre - alt ordner seg til slutt!!! Klem

  SvarSlett
 5. Stå på! All grunn til å gå med hodet høyt hevet!

  En slik dag er noe vi alle må unne oss i mellom! Viktig!

  Gledet meg såååå til nettbutikken åpner! Dere har valgt leverandører som et interiørhjerte banker for!

  Og høsten viser seg på sitt vakreste her i Trondheim nå ja! Da føler jeg et behov for å rusle i mine barndomsgater på møllenberg.

  En flott høstdag til dere!
  Mvh Hilde!

  SvarSlett
 6. Hei, og tusen takk for kort i posten : )) Slik en hyggelig overraskelse!

  Stå på, for nettbutikken blir SÅ BRA! Gleder meg masse, jeg : )

  ...har hørt på Parce minhi domine tre ganger nå, og tror sannelig jeg må rusle en tur med Embla.. haha!

  God bedring til Ella, og riktig god onsdagskveld : ) Klem.

  SvarSlett