mandag 17. september 2012

Keiserne presenterer merker: 13

Ny uke, nye muligheter og nye avsløringer. Hos keiserne står stemningen i taket etter at det kom en overraskende vareleveranse i dag. Dekoratøren håpet på levering denne uken, og det hjalp tydeligvis. Planen om hjemmekontor for å pleie en pjusk Himmelgutt måtte endres til å kaste seg på bussen for å slippe inn postmannen. To store esker med finfine puter fra: AU MAISON!


Guttene skulle egentlig bare se da de gikk inn på messestanden i Herning. Bare se. Den planen gikk i vasken ved første benken inne på standen. Paradoksalt nok så kom ikke de to produktene som startet ballet av en bestilling, de kommer i oktober. Ikke at det som kom var til å kimse med altså, dagens fotoshoot i sofaen hjemme har ført til putefornyelse hos keiserne. Fem puter ble med hjem, og alle fem få bli.
Puter i duse toner av dueblått og grått har fått detaljer i en varm og fin gullfarge. Den lille puten med perlebroderier er så fin at Dekoratøren endte med å ta minst tjue bilder av bare den. Broderiene er håndsydde, og de fleste av disse putene er faktisk sydd i Danmark. De kommer ferdig fylte med dunfyll og hever glam-faktoren i sofaen på en diskret måte.
Akkurat det med hva som kun skal være i butikken og hva man skal ha selv har blitt et lite dilemma for guttene. Antallene som er bestilt av hver ting er ikke enorme, så det kan tenkes at julepyntingen i leiligheten i år vil ha temaet: "Det som ikke ble solgt". (Selv om planen er å selge ut rubb og rake!)


Unntaket er altså disse putene, de får flytte inn med en gang. Noen som ønsker seg litt gylden glam i sofakroken?

Ha en fortreffelig start på uken!
Dekoratøren

11 kommentarer:

 1. Yes, da tippet jeg enda en riktig levrandør! Dåkk e goill!

  Hilsen Maratonjenta:-)

  SvarSlett
 2. Skulle veldig gjerne hatt den peace puta. Superlekker :)

  SvarSlett
 3. Åhh guld. Jeg er blevet helt vildt glad for guld i indretningen. De puder er for smukke. Godt, at I to lever med mottoet: "Der er altid plads til en pude til"! Det kommer da så fint til udtryk i dette indlæg. Dejlige billeder. Desværre er min Ole mere nøjeregnende, når det kommer til antallet af puder i en sofa. Der er ligesom noget han ikke fanger. ØV. Men måske sådan én med peace-tegn kan ændre på hans indstilling! Vi får se:-)
  Knus til fædre og pelsbarn

  SvarSlett
 4. Å kjære verden... Eg ELSKER alle dei putene, nei og nei... og eg som har fått beskjed frå Herr Fryd om at sofaen er full - ikkje meir plass til puter. Hjerteskjærande. Stakkars STAKKARS Eli :-(

  Dei putene får nok bein å gå på ja!

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Kan man få nok av glam? :-) Elsker mine gull Au Maison puter som jeg har på mitt mørke soverom! De har så mye fint!! Får vattert mitt velour fotteppe til sengen nå og gardinene til foring og sying! Det blir så glam! :-)

  De gullrammene over sofaen er såååååå nydelige! Er på utkikk etter det jeg også! :-)

  Gleder meg sånn til nettbutikken er i gang! Klarer knapt å vente! :-)

  En glam kveld til dere!

  SvarSlett
 6. neimen heise peise for en lykke at jeg sånn helt plutselig klikken på linken til bloggen til deres eksellenser !Her var det festlig lesning og ikke minst,nydelig interiør!!!For noen herlige puter,og det er jo ikke helt dumt med den lekre teglsteinsveggen i bakgrunnen heller da!Eller den lekre stolen.Nei her ser jeg mange trivelige stunder for meg,så nå ble jeg sannelig fornøyd her!!!
  Toveklem:;)

  SvarSlett
 7. Åh! Jeg og vil ha!! Den nederste puta var jo bare griselekker. Noe sier meg at gutta også kommer til å bli en stor kunde av sin egen nettbutikk ;-)

  SvarSlett
 8. Ai! Så spreke! :D Gleder meg til å se resten av leveransen som kommer senere ;-)

  SvarSlett
 9. Heisann, nydelige puter. Hilsen Ann

  SvarSlett
 10. Hmm.. Dette kaller jeg glamorøs hjernevasking, for jeg har nektet plent å følge opp gullmoten. Dvs. før jeg så de glitrend bildene her.. *filler`n*

  :)

  SvarSlett
 11. Dere er så flinke! De gullrammene og den veggen...SÅ lekkert! Men nå er jo hele leiligheten deres alldeles nydelig da..;-) Gla' i dere!

  SvarSlett