søndag 16. september 2012

Nyoppusset spisestue

Keiserne har blitt enige om at 2013 skal være et oppussingsfritt år. De har tatt hverandre i hånden på det, og det er ingen grunn til å tro at enigheten skal endre seg. Begge er dritt lei maling, verktøy og gardintrapper str. høydeskrekk. Nå gjenstår kun fire vinduer og et golv før pausen kan starte, og da er alt bortsett fra toalettet malt etter at de flytta inn. Overingeniøren spurte en kveld om de visste hvor mye maling som hadde gått med, men literregnskapet har guttene mistet kontrollen over. Det gikk i hvert fall med ni liter til takene på stuen og spisestuen, og nesten ti liter til golvene i samme rom. Voila! Takk og farvel til furugolv.


Nå er det ikke så mye av det nymalte golvet som vises, for det har kommet et nytt teppe under spisestuen. Det er stort, hele 2 x 3 meter og laget av svart skinn. Teppet kommer fra Broste og ligger der på prøve. Det suger jo til seg en del lys, nettopp dette lyset guttene var så fornøyd med å få inn i leiligheten når taket igjen ble hvitt og fikk ditto golv. Litt godt er det likevel, å slippe å bry seg om det er knotter under stolen man skyver inn og ut.Ellablomsten synes i hvert fall det er deilig med tepper, frosenpinn som hun er. Hun vil helst slippe å sette stumpen på kalde golv, og da er alle tepper velkommen inn i hjemmet. Teppet matcher stolene Dekoratøren kom hjem med i sommer, fretexkuppet som bestod av seks fine pinnestoler med teaksete. Noe skal man da ha igjen for å være innom så ofte at de som jobber der hilser...Guttene fant ikke kameraet før det egentlig ble for mørkt for å ta bilder av svarte tepper med svarte møbler oppå, men det var på tide å vise noe som ikke er nettbutikk-relatert. Skjønt, putene i Almasofaen er fra nettbutikken og det samme er lyktene på spisebordet. De kom denne uken, i både hvitt som er vist på bildene, svart og beige. Like fine alle sammen. De er på visitt hjemme kun for å bli tatt bilder av, men de er såpass fine at minst en av fargeutgavene får permanent opphold i keiserleiligheten.
 

Forhåentligvis kommer det en palle med lekre puter den kommende uken, da skal sofaen på stuen få seg et løft. Med det går det an å snu ryggen til spisestuen og knipse et par bilder av enda et nymalt rom. Putene kommer fra et merke som ikke er avslørt ennå, det er bare å glede seg!

God søndag godfolk!
Dekoratøren

14 kommentarer:

 1. Skikkelig lekkert!
  Jeg skjønner jeg må spare litt av lønna mi til denne nettburikken deres!! *S*
  Ha en fin kveld..
  klem

  SvarSlett
 2. Flotte bilder gutter:) Likte særdeles godt den store flotte glasslykta på bordet! Lykke til med nettbutikken :)

  SvarSlett
 3. Så fiiint det ser ut :-) Kor har de fått tak i lampen over bordet? Eg har sett samme typen i ein klesbutikk og spurte om det var mulig å kjøpe, men fekk beskjed om at den var kun laga som interiør til butikken.
  Ha ein flott kveld -gleder meg til nye innlegg!

  SvarSlett
 4. Dere er så flinke at jeg har ikke lenger ord til å beskrive det. Kjempefine bilder! :)

  SvarSlett
 5. Dere har fått det superfint, og jeg er imponert over oppussingstempoet. Blir sikkert godt med en pause. Kvinnelig intuisjon gjorde at gubben og jeg ruslet en liten tur i dag for å se om min magefølelse hadde rett med tanke på showroom´et deres, og sannelig fant vi det. Så fint at det kun ligger en liten rusletur unna oss!!!=) Man skal ikke kimse av kvinnelig intuisjon! Fin kveld til dere=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Skynd dere å mal gang gulvet da!! Jeg kommer løpende med fotografiapparatet!! Fiiin søndag!

  SvarSlett
 7. shit så fint!!
  den lampen i taket er så fin at det gjør vondt,
  tipper dere bare blir mer og mer glad i den..den er av det slaget ikke sant?
  gleder meg til å se alle varene:) også mer puter da - ha ha - nei det behovet tar aldri slutt;)
  fin kveld gutta!

  SvarSlett
 8. Hei og hipp hurra for at jeg fant en super kjekk blogg.
  Her var det style på ting.
  Nydelig hjem.
  Dere har fått en ny følger.
  Titt gjerne innom min blogg for å se hvem jeg er.
  Ha en flott søndagskveld

  SvarSlett
 9. Hjelpes!!!
  Skal si det har blitt LEKKERT!!!!

  .dere er så flinke altså!
  Dette ga meg masse inspirasjon og traff meg midt i hjertet!


  Flinkiser:)

  Sender en go`klem til alle dere flotte 3

  SvarSlett
 10. Det er dejlige billeder. Man kan ligesom godt fornemme efteråret i farveholdningen, men det skyldes måske også de mange lys i fine lygter. Der ser i hvert fald skønt ud hos Jer. God idé at holde fri fra mere istandsættelse i det kommende år. Nu skal I jo til at bruge energien på netbutikken.
  Rigtig god uge til Jer to og den lille frossenpind:-)
  Kate

  SvarSlett
 11. Veldig lekkert altså! Jeg elsker alt det svarte og fargene som dukker opp litt her og der.
  Klem Madelen

  SvarSlett
 12. Riktig lys eller ikke, jeg synes bildene ble kjempefine!
  Og for en lekker spisestue! Og for en smak dere har, nydelig!
  Liker det dere har gjort med gulvet også, det ga et helt eget lys til rommet!
  Ser at dette er en blogg jeg bare må følge, og den nettbutikken må jeg inn og sikle på..

  Tone Eirin

  Titt gjerne innom bloggen min :)

  SvarSlett
 13. Utrolig flott! Elsker kontrastene, sort/hvitt og den fiiine sofaen :-)

  Synes teppet var veldig stilig, og passer jo fint nå om høsten/vinteren, dere kan jo ev. ta det bort vår/sommer om dere vil ha mer lys da ;-)

  God uke!

  SvarSlett