lørdag 2. februar 2013

I trappa

Dekoratøren og Ellablomsten lekte seg med fine vaser og kamera her om dagen. Ella syntes det var veldig rart at man skulle oppholde seg i oppgangen, der handler det jo alltid om å løpe fortest mulig fra A til B. Enten man må et nødvendig ærend og papsene har vært trege til å få på seg skoene, eller om man kommer hjem og vet at det er tid for mat i skåla. Hun ble sittende på innsiden av dørterskelen, undrende på hvorfor døra stod åpen og pappa oppholdt seg en halv etasje ned.Oppgangen til leiligheten i andre er noenlunde uforandret siden huset ble bygget. Mange har gått i trappene, det vises på trinnene. De fleste begynner nok å gå med samme bein også, for trinnene er veldig ulikt slitt. Ella begynner med alle fire, det går i en forrykende fart og hun havner av og til sidelengs midt i trappa av bare iver. Denne gangen var hun mest ivrig på kirsebærblomstene, hun skjønner ikke forskjellen på pinner og pynt, stakkars. Det er ikke enkelt. Dekoratøren gleder seg til påskebildene skal taes, greina ligger klar på balkongen og er på størrelse med et lite tre.Vasene på bildene har gode odds for å bli værende i leiligheten hjemme hos keiserne. Dekoratøren må ha fått det inn med morsmelken, denne kjærligheten til fargen blå. Dekoratørmams var veldig opptatt av at poden skulle se ordentlig ut da han var liten. Ordentlig betydde blått, gjerne mørkeblått. Noe må det ha gjort, for det blå er fortsatt en favoritt.


Veggene i oppgangen har nok hatt en annen farge opprinnelig, sikkert gelenderet også. Det hadde vært stas å se bilder av det opprinnelige, men det er vanskelig å finne. Baktrappa har originalfarger på gelender og dodører. Det er ikke verst. Ikke er det så verst å starte dagen med kaffe, sjokoladekake og blogging i senga heller. Ellablomsten snorker i fotenden og P3 er sjelden feil. Dekoratøren priser seg lykkelig for at han fortsatt er ung nok/ikke for gammel til å høre bare P3. Skrekk og gru den dagen den perioden i livet er over.Har du lyst til å se på vasene finner du dem her.

Ha en fortreffelig helg alle sammen!
Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. Herlig! Herlig innlegg - herlige vaser - herlig blåfarger - herlige bilder som gjør meg glad! (Hører mye på P1.... er jeg blitt gammel?? Herregud, fikk litt panikkangst her og skal nå løfte på rompa og tune inn på P3..) Ps; kjære dere - kan dere slå av den ordbekreftelsen?? Er så mye raskere å legge igjen kommentar når man slipper det...) Klem!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at dere pynter i trappoppgangen også. Det ble veldig koselig=) Digger de vasene, og må nok ta en ny tur innom nettbutikken deres=) Håper dere får ei fin helg. Vibeke

  SvarSlett
 3. Vakre vaser å se på og koselig tekst å lese.

  SvarSlett
 4. Perfekt location for fotografering av de fine vasene. For et lys!!
  Nyt resten av lørdagen!

  SvarSlett
 5. Så fint! Selv synes jeg bått er litt vanskelig. Synes det er en fin farge, men får det liksom ikke til å funke, verken i interiør eller med klær. For mye rosa og lilla i oppveksten, kanskje? Det er farger jeg bruker litt for ofte.... Takk for nok et inspirerende, fint og morsomt innlegg! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Heisan
  Så utrolig vakkert gelender og så koselig å bli møtt av krukker med kvister i gangen.
  Her om dagen var jeg i en treårsdag og der var faktisk ei som kjente dere også.Siden vi kom inn på blogging, nenvte hun at hun leste bloggen deres og kjente dere. Det er Marit som jobber på Kremmerhuset i Sandefjord og jammen meg begynte hun å lete på mobilen sin også og viste fine bilder av to kjekke karer. Så nå har jeg faktisk et ansikt på dere også. Artig!
  Glad søndag til dere!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Jeg elsker Broste og er vildt forelsket i Rio vasen i den lyse blå..:-)
  Men tænk her i Danmark kan jeg ikke finde den nogen steder!
  Jeg har søgt og søgt på nettet og på broste forhandlere men denne vase dukker ikke op.
  Det ender nok med at jeg må bestille den i utlandet...;-)

  Hej fra Lisbeth i Danmark

  SvarSlett