tirsdag 26. februar 2013

Keiserne presenterer merker: 21

Som sagt i søndagens innlegg, keiserne har klart å holde på to hemmeligheter når det kommer til nye merker i butikken. Dagens avsløring er ikke så veldig avslørende, varene fra Anne Black har ligget i nettbutikken siden før helgen. I likehet med Liebe er Anne Black et merke keiserne har hatt på blokka siden nettbutikken ble skissert opp. Å sette sammen en varepakke med ting man liker selv er ikke vanskelig, og når det kommer til Anne Black så har keiserne hatt ting fra hennes sortiment hjemme lenge. Siden de ble sammen faktisk. 
Ruth M-serien fra Anne Black er laget i et designsamarbeid med den danske motedesigneren Miss Dotty. Inspirasjonen til servisedelene er hentet fra dansk tapetdesign og et gammelt, engelsk fiske-serveringsfat. Alle deler lages med blått og brunt mønster, og guttene klarte ikke å velge bort det ene. Det ble både blått og brunt. Selv samler de på de brune delene, og er veldig glad i å mikse dem med annet servise i samme fargetoner. Transferware i brunt er og blir en favoritt, og så lenge delene er hele er det lov å kjøpe bortimot hva det skulle være om man finner noe på bruktbutikken. Unntaket er dype tallerkener, for det brukes så sjelden at regnskapet har kommet litt over styr. Kopper er veldig vanskelig å finne, men det løser seg nå som Ruth M trår til med tre forskjellige mønster på tøffe kopper uten hank. 
Liten tur ut på digresjonsgaleien der, men det var av ren kjærlighet til kopper og kar. Dekoratøren har innrømmet det før, han er arvelig belastet fra sin farmor. Hun som ikke kunne komme hjem fra byen uten en kopp i handlekurven. Porselensfjøler hadde farmor også, og en av disse fikk Dekoratøren til bursdag en gang. Den er blå og hvit, og egner seg veldig godt til å servere sushi på. Det hadde vel ikke falt farmor inn, at fjøla som en gang hang over kjøkkenbenken skulle brukes til å servere rå fisk... 
 

Det blir et sushimåltid hos guttene i andre snart, og da skal fjølene fra Anne Black testes ut. Om det blir blå eller brune? Begge deler kanskje?

Ha en fin dag!
Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Ååå så fint! Brunt! Det er jo liksom Gumman sin farge det... Håper dere har det bra alle tre. Har dere sett på alle kommentarene deres i det siste?;-) Ikke glem dere har noe å hente et sted i bloggverdenen... Største klemmen til dere.

    SvarSlett