søndag 24. februar 2013

Keiserne presenterer merker: 20

Ingen av guttene i andre er gode til å holde på gode nyheter, men nå har de faktisk prestert å holde på to. En av dem er Liebe, et merke de har hatt i bakhodet siden de satte seg ned og fikk nettbutikkplanene ned på papiret. Liebe er dansk som de fleste merkene i nettbutikken, og guttene har som regel lagt turen innom butikken med samme navn når de har besøkt København. Liebe holder til i Strædet, den behagelige gaten som ligger parallelt med Strøget og har betraktlig færre svensker og nordmenn i flokkdannelse.
Liebe lager det skjønneste porselen, designet i Danmark og laget for hånd i Vietnam. Keiserne har kjøpt inn deler til Stella-serien som vises på bildene her, smørkoppen som har blitt en liten klassiker, og mor- og far-kopper. Alt finner du under Liebe i nettbutikken.Et ganske ofte stilt spørsmål til guttene er om de har alt de har i nettbutikken hjemme også. Det har de ikke, det hadde blitt rent for meget. Stella var egentlig bestilt inn som et servise til barn, men så kom Dekoratøren på at det var lurt å ha begge størrelsene på koppen, for det var sikkert en mor og en far som ville ha en kopp som matchet. Og den minste koppen er jo veldig fin til espresso... Ikke minst er de store koppene perfekt til små påskeliljer på løk...

Stella kommer nok hjem til keiserne, og kanskje hjem til deg?

Keiserklem

2 kommentarer:

 1. Ååå, nå ble jeg glad! ELSKER nemlig tingene fra Liebe! Og Anne Black også da - denne nettbutikken deres blir bare bedre og bedre!! :)

  P.S. De minste koppene er også fine til telys!! (For oss som ikke drikker kaffe og ihvertfall ikke espresso...;) )

  SvarSlett
 2. Rigtig godt valg, at forhandle Susan Liebes smukke og finurlige keramik. Jeg er så vild med hendes farver og former.
  Knus til Jer :-)
  Kate

  SvarSlett