mandag 25. februar 2013

Når kjøpte du en CD sist?

Keiserne har hatt et enkelt svar på spørsmålet over her. Den siste CD-platen de kjøpte var en indisk samle-CD fra Putumayo. I en bokhandel i Ljubljana da de var på interrail i 2010. Det er en god stund siden nå, siden da har det vært Wimp for alle pengene. Wimp vant over Spotify fordi det første guttene tenkte på når noen sa Spotify var reklame. Reklame og ganske ekkel grønnfarge i logoen. Da ble det Wimp, og det er de godt fornøyd med. Så fornøyd at de som sagt ikke har kjøpt en eneste CD siden sommeren 2010. I Ljubljana.Fredag bestemte Dekoratøren seg for at det var på tide å endre på dette. Bergtatt av en helt fantastisk konsert på Dokkhuset med Christel Alsos, satte han foten ned og fant fram kontantene. Begge keiserne har vært fan av Christel lenge, den forrige platen har surret og gått jevnlig hjemme hos dem. Både da de bodde i fjerde, og spesielt mye da de flyttet til leiligheten i andre. Den nyeste har de spilt like mye. Dekoratøren har kost seg med den i bakgrunnen på showroom, når P3 har kommet til runde tre på de gjentakende spillelistene sine. Dekoratøren leste med stor fryd at Rikskringkastningen skal satse på en ny radiokanal for de unge voksne, de som lærte seg å like radio med P3. Fryd og glede, dette blir nok bra.

Eggene er fra Oi Soi Oi og finnes her!

Men altså, fredag og konsert med Christel Alsos. Keiserne visste at damen kunne synge, men at det hele tiden er klokkeklart og med en så stor kraft var de ikke forberedt på. 100% tilstede i nuet, imøtekommende for publikum og like vakker å se på som hun synger. Magisk er et ord som misbrukes så til de grader av folk for tiden, det er sikkert for å overgå tynnslitte fantastisk, men dette var et magisk øyeblikk for keiserne og helt sikkert de fleste i salen. Etter konserten møtte guttene Frk. Fabulous og Doktor M. De hadde stjerner i øynene de også.

Skålene er fra Oi Soi Oi finnes her!

Det ble platekjøp altså, for første gang siden 2010. Ikke har de CD-spiller lenger, og ingen av guttene har laptop som tar CD. Det blir å ta i bruk en ekstern en som må plugges i, men det er ikke det viktigste med dagens tekst. Poenget var at keiserne nå kan si at joda, det er ikke så lenge siden de kjøpte en CD. Det var en veldig fin en, og de kjøpte den av artisten selv, som attpåtil signerte den. Hun har samme naturlige utstråling når hun står med sprittusj i hånda også, selv etter en og en halv time med sang. Og med hilsningen "vi sees på Instagram, æ digga nættbutikken dokkers" lettet keiserne ut av Dokkhuset og hjem til snorkende hund og bobler i glasset.

Har du ikke hørt på Presence ennå? Gjør det med en gang, lag deg en god kopp te eller kaffe og nyt!
Keiserklem

2 kommentarer:

  1. Vel anvendte penger, spør dere meg! (",)

    SvarSlett
  2. CD er jo kult d! Vi kjøper CD vi, og spiller dem :)

    SvarSlett