torsdag 21. februar 2013

Tankerekker med mange krumspring

Dekoratøren skremmer av og til sin samboer med de merkeligste tankerekker. Ikke fordi de er destruktive, eller skremmende i seg selv, men fordi de er milevis unna noe han kunne hatt i eget hode. Dagens innlegg begynte sånn. Bildene ble valgt ut, og med gull i både telysglass og pute bestemte han seg for at tittelen på innlegget skulle ha noe med gull eller golden i seg.


En sang av Texas det var lenge han hadde hørt passet bra, bortsett fra at den viste seg å hete Summer Son. Best å spare den tittelen til det ikke er panseris på fortauene. Tanken var at i vidoien er det en mann i heldekkende drakt som stråler som en sol. Litt gull i fargen der, men ikke nok til å sette navn på innlegget. Fra mann i heldekkende drakt var det rent naturlig at tankene gikk til Thea i En gul knapp. Hun har noen issues med menn i lycra, for å pakke det pent inn.


Derimot innrømmet hun sist sommer etter kun et glass vin at hun delte Dekoratørens fascinasjon for Alan Rickman. Ikke sånn generelt, men i en annen, lycra-fri Texasvideo. Alan Rickman er dessverre ofte assosiert med Harry Potter for veldig mange for tiden. Det er ikke Professor Slur som fascinerer, det er Alan Rickman som bilfører i videoen til In Demand. Noen skjønner sikkert hva det er snakk om her, mange ikke. Tankerekken om gull stoppet litt opp der, det ble viktigere å lete opp videoen på youtube...


Texas var et band man fikk lite kred for å like da man gikk på videregående på slutten av nittitallet, midt i skillet mellom grønsj og Spice Girls. Det må være sekstitalls-sounden som tekker Dekoratøren, for Wimp fikk spille ferdig listen med Texas-sanger mens innlegget kom ned i tastaturet. Arkitekten, han som har laget alt det grafiske til blogg og nettbutikk, introduserte en musikklei Dekoratør til Sharleen Spiteris soloalbum for noen år siden. (Sharleen er forøvrig den blendende vakre vokalisten i Texas.) Arkitekten har veldig god musikksmak, sånn rent bortsett fra at han tror han er Michael Jackson bare han får på seg lycradrakten sin, det var han som tipset Dekoratøren om Duffy lenge før hun var på Skavlan. Ikke det at keiserne ser så mye på Skavlan, de er Anne Lindmo-gutter. Hun er NRK's nye gullkvinne, Skavlan watch out!

Da ble det på sannelig litt gull på slutten der, og nå skal Dekoratøren gå og pakke nettopp fire slike telysglass med gull i en eske som snart er hjemme hos en fin kunde.

Ha en finfin dag!
Dekoratøren

11 kommentarer:

 1. Hahahah, dere altså!! Skulle ønske jeg kunne være flue på veggen hos dere innimellom!!

  SvarSlett
 2. Apropos Anne Lindmo og gull så forbinder jeg henne med de lekre Etch lampene av Tom Dixon. De både henger og står så nydelig i studio. Gull og kobber om en annen. Vakkert, som alt dere har. Fin torsdag til dere;)))

  SvarSlett
 3. He he! Måtte høre et par Texas-sanger gitt, gamle minner! :) Slenger meg ikke på fascinasjonen for Professor Slur da, og forbanner han hver jul når han er middelaldrende mann sjarmert av ung rype på jobben i Love actually. Ikke lov!

  SvarSlett
 4. ÅÅÅhh..De mest fristende bildene på leenge!
  Nydelige produkter, og så fin komposisjon :-)
  Friste friste!

  IK

  SvarSlett
 5. Digger Dekoratørens tankerekkekrumspring! Gøy med folk som er litt rare - det er nemlig jeg også :) Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 6. Æ flire! Noen var høye på duftlys eller Dromedarkaffe i går:-) Herlig med slike avsporinger og digresjoner da! Elsker Texas selv og må innrømme at jeg har alltid drømt om å ta en sånn passionate dans på Shell-stasjonen på Stav en gang, men hittil har Grekern nektet....

  Og du, den selvsagte musikkvideoen som passer til de flotte gull-putene og telysholderne må jo være "Gold" av Spandau Ballet!!

  Topp torsdag til dere! Klem fra Maratonjenta:-)

  SvarSlett
 7. Alan Rickman er konge! Nå hører jeg på Texas og ser på musikkvidoien her, men Inner Smile er jo faktisk en låt jeg husker! *Smiler* Tenker du ikke fikk spesielt mye kred, nei..husker jeg syns det var så herlig når jeg i 20-åra opplevde at black metal venner åpent diskuterte Åge Aleksandersen-konserten de skulle på, hvor kul Dolly Partons Jolene var eller dansinga utløst av at Alphaville låter ble satt på på vorspiel før man skulle på GOTHAM NIGHT! Ha ha ha..godt vi ikke går på videregående hele livet! (Selv om jeg endte opp der som lektor, som om ikke det 3 år var nok..)

  SvarSlett
 8. ..og det skal være *når* som i hver gang når black metallgutta satte på kjærleikssanger eller countrylåter ;)

  SvarSlett
 9. Igjen, dere får meg til å smile med disse kronglete "stream of conciousness" tankerekkene deres. Love it!

  SvarSlett
 10. Alltid velskrivne tekster, himmelske oppskrifter og fantastiske og vakre bilder fra livet deres. Kjære venner, dere har noe å hente på bloggen min i dag, noe jeg burde ha gitt dere for lenge lenge siden... Håper dere har nytt det samme finværet som oss her på Vestlandet i dag. Nattinatt fra Bergen/ Tjyvsvensken & Strilen.

  SvarSlett