torsdag 7. februar 2013

Keiserne ruller ut løperen

I dag feirer keiserne to ting, og det er ikke småtteri noen av delene. For det første så har nettbutikken hatt åpent i fire måneder i dag, for det andre så har bloggen passert 400.000 lesere denne uka. Hurra!


Sånne ting kan man jo ikke la gå forbi i stillhet, så det blir et finfint tilbud i nettbutikken til helgen, og Himmelgutten lover en deilig oppskrift her på bloggen!

Takk til alle dere som leser det vi skriver, som legger igjen en liten hilsen og ikke minst dere som handler i nettbutikken!
Stor keiserklem

10 kommentarer:

 1. Så utrulig gøy:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen! Og gratulerer med så mange lesere! :-)
  Det er kjempegøy å følge dere, så stå på videre! :-)
  Klem fra Hege T.

  SvarSlett
 3. Gratulerer! :-) Dere har fortjent hvert et klikk, hver kommentar og hver handel! Jeg koser meg alltid med innleggene, enten de omhaldler butikken eller mer personlige ting! Og det er vel ganske tydelig at jeg elsker nettbutikken.... Håper vi sees i morgen! :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer:))! Jeg er stor fæn av nettbutikken og bloggen deres etter kun kort tids "henging" på sidene deres:) Heia dere og lykke til videre med nettbutikk og blogg! :))

  SvarSlett
 5. Gratulerer med flotte tall.
  Herlig pute.

  Fin helg!
  - AC

  SvarSlett
 6. Gratulerer med alt sammen!! Stor stas at det går deres vei! Skjønner at det er på tide å titte innom butikken igjen:)

  Gleder meg til oppskrift. God helg

  Klem Pink lady som venter med bollene til søndag;)

  SvarSlett
 7. Hipp hurra!:)
  Jeg er stadig innom både her og i nettbutikken;))
  Klem Janne

  SvarSlett