fredag 20. april 2012

Burugle?

Oppe i andre er det flere enn guttene som bor. I snart et år har den lille franske bulldogen Ella bodd der sammen med keiserne. De har sammen blitt en liten familie som trives godt i tresomhet. Det er ingen planer om familieforøkelse, men undertegnede ble noe usikker da det en ettermiddag i forrige uke hang et fuglebur på kjøkkenet. Når sant skal sies så stod buret på ønskelisten, og guttene hadde snakket om å kjøpe det. Men et streif av glemsel gjorde at Himmelgutten brått så for seg en papegøye der i åpningen mellom pikerommet og kjøkkenet.


Noe husdyr skal nok ikke få flytte inn i bambusburet, men det hadde vært fint med noe mer enn en tomt bur. Kanskje det er noen lesere som har idéer til hva som kan pynte opp buret og skape et spennende stilleben?

Ha en herlig start på helgen!
Himmelgutten

8 kommentarer:

 1. Lys og blomster er altid godt. Jeg har et fuglebur på altanen, der om sommeren er pyntet med strandsten, lys og en lille plante af en art, samt andre småting jeg synes er fine:-)
  Buret er virkelig fint, men godt, at der ikke skal bo en rigtig papegøje i det.
  Knus

  SvarSlett
 2. Off topic; kan jeg spørre dere om hvor dere har kjøpt Ella fra? Vurderer å få en ny kompis til oss i hus...Hvordan syns dere Frenchien er? Har dere erfaring med andre hunder fra før, er de lettere, vanskeligere? Om dere orker å svare så kan dere gjerne sende på; djanefonda@gmail.com

  Ella er så vanvittig pøøøøøøøøøt <3

  SvarSlett
 3. Jeg har også fått meg et fuglebur av omtrent samme sort. Planen er å ha det på altanen med slyngbegonia...så en slyngplante kanskje?

  SvarSlett
 4. Hej :-
  Første gang jeg kommenterer her, men kigger så tit indenom...

  Planter / blomster var også min første tanke, men det er jo næsten oplagt. Hvad med evt krydderurter ? Eller noget utraditionelt som spiller lidt på at det er et bur, demed tremmer - Hvad med godteri af en art. En skål med kyskager (hedder de det på norsk ?, jeg tænker på de små marengskager man kan købe i pastelfarver, eller lave selv)

  Jeg er vild med stilen i har i lejligheden, og i særdeleshed køkkenet.


  Hilser mfra Danmark - Maria.

  SvarSlett
 5. tøff!
  svigermor har mange bur i taket sitt, uten dyr inni.
  noen er helt tomme. noen er det gress inni, jeg mener grønne planter hihi.
  lys er jo fint, hvis det er trygt.
  ellers kan man jo tenke litt mer utradisjonelt og ut av boksen, hmmm.
  evt mose i bunnen, kanskje en mini vimpelrekke?
  kanskjeeee små foto/passfoto som henger under den, eller inni den?
  eller motere en lyspære inni der? nei jeg vet ikke jeg, dere finner nok ut av det ;)
  goood søndag!

  SvarSlett
 6. Fantastic site and stunning shots! LOVED those creative decor ideas. Thanks for sharing.
  Hope to see you on my blog:)

  SvarSlett
 7. Et reir med egg, + skilt med tekst: "wannabe-pappegøye"...?

  SvarSlett
 8. Eg har ein blom i bur, og det fungerer veldig greit :) Ellers kan dåke kanskje legga ei lyslenke inni, ei slik som går på batteri, eller om det er eit bur av metall (eg las muligens at dette var eit bambusbur??) så kan ein ha ei lyslykt inni med kubbelys i :)

  SvarSlett