søndag 29. april 2012

En ny vår

Det har vært stille på bloggen noen dager, uvanlig stille. Himmelgutten har vært alene hjemme med Ellablomsten mens Dekoratøren har vært på jobbreise i Østen. Fredag formiddag var han hjemme hos den lille familien sin igjen, med bygaver, taxfree og jetlag. Vanligvis bruker det å gå greit med jetlag, men denne gangen er som om han har fått en hammer i hodet. Trøtt til alle verdens tider, skremmende våken tidlig på morgenen. En mann som er trøtt nær sagt når som helst vet Himmelgutten hvordan han skal takle. En morgenfrisk variant av Dekoratøren derimot, nei det er bent fram nesten skummelt å oppleve. B-menneske som han er født i følge Dekoratør-mams'n, hører det med til sjeldenhetene at han tilbyr seg å stå opp med en tissetrengt valp.


Nå er nok dette noe forbigående, hvis ikke er det snakk om en stor endring i personligheten til Dekoratøren. Det er lite trolig, for denne helgen har han ikke bare brukt til å komme i normal gjenge som det så fint heter, han har også dratt med seg mann og blomst på to loppemarkeder. Det ene klokka elleve på lørdag, et tidspunkt som egentlig er på slutten av komatiden i helgene. Men ikke denne lørdagen altså.


Guttene drakk kaffe i sengen før åtte, spiste så pannekaker klokka ti og rakk loppemarkedet som åpnet klokka elleve. De kom godt ut av det. Ingen fra gruppen Hardcore Loppemarkedsgjengen var der, de var nok på den andre siden av sentrum. Derfor slapp guttene å ta fram de spisse albuene. De var alene om å se etter det de likte, så det ble litt av hvert. Eget innlegg presser seg på. Bilder er tatt, men de ble ikke noe bra.


Etter en lett komatøs ettermiddag hvor Dekoratøren sov seg gjennom et besøk ble han lurt med ut igjen av Himmelgutten. Frisk luft måtte da hjelpe, mente Himmelgutten. Det gjorde det faktisk, og på vei hjem plukket Himmelgutten årets første park-hvitveis. Mens Ellablomsten ble hysterisk redd for en plakat som rørte på seg i vinden... (Guttene har begynt å se seg selv utenfra, om du forstår, og det ser unektelig snedig ut til tider...)


Dagens innlegg har derfor bilder av hvitveisbunten Himmelgutten plukket med seg på tur lørdag ettermiddag. Anne Black kan brukes til å hvitveis også hun, her snakker vi fleksible danske damer altså. Skålen har hun også laget, og teksten "I haven't told my garden yet" er en setning som gjelder hos guttene i andre også. Guttene er breddfulle av planer for balkongen, hagen sin, men har ikke informert nevnte uterom om hva som skal skje framover. Balkongen kan glede seg!

Glede seg gjør guttene også, store planer og en ny vår er i emning! Nyt søndagskvelden, i morgen er det nesten søndag igjen...

Dekoratøren

4 kommentarer:

 1. Så fin dåkker e!!

  SvarSlett
 2. Kanskje i februar begynnte jeg å følge bloggen, og apropos å se dere utenfra, i påsken er jeg HELT sikker på at jeg så dere på tur, hele familien, og jeg ble så starstruck at jeg holdt på å kjøre inn i vinduet på teateret.

  SvarSlett
 3. Og jeg glemte å si -Fin gjeng forresten!

  SvarSlett
 4. Tak for Jeres søde kommentar hos mig. Håber Himmelgutten er ved at komme sig oven på sit jetlag. Her i Danmark går vi en god uge i møde. Først er der fridag 1. Maj. Her skal der brunches -gerne med russisk champagne - og senere skal vi i Fælledparken og lytte på taler. Senere på uge , fredag, er det Store Bededag. Det er national fridag, og vi skal på galleri i Hundested, som ligger en lille sejltur fra sommerhuset. Det er en udstilling med den danske kunstner Sikker Hansen vi skal se. Uhm....dejlig uge :-)
  Knus til hele den lille familie....
  Kate

  SvarSlett