fredag 6. april 2012

Påskemorgen slukker sorgen

Bypåske betyr sløve dager med lavt tempo i andre. Arbeidslysten har foreløpig vært nokså fraværende, så noe oppussing av soverom blir det nok ikke denne påsken. Men påskeferie skal jo være ferie også, ikke sant? Da hender det jo at hjernen tar litt ferie også, og kan medføre skrivesperre (som Dekoratøren skrev om i går). I dag skinner solen og påskeværet skaper deilig stemning hos guttene. Får man i tillegg staselig besøk, er det bare å ta frem kameraet og slå seg løs.


I skrivende stund kommer Audrey i lave sko hoppende inn døra (ja, bokstavelig talt). Hun er på Trondhjemsbesøk i påska, og har prioritert et besøk hos keiserne. Hipp hurra for det! Siden sist guttene møtte søteste Audrey, har det skjedd noe spennende. Hun har nemlig begynt å blogge. Hylleblomst har allerede blitt en av guttenes bloggfavoritter.


Å ha besøk at søte Audrey er som å ta en enorm energisprøyte. Latteren sitter løst og skravlingen er til tider så intens at Ellablomsten blir furten i mangel på oppmerksomhet. Ikke bare blir man i godt humør med en så søt dame på besøk - skrivesperren opphører også umiddelbart. Fantastisk! Måtte Audrey komme på besøk litt oftere.


Det er vel ikke helt påskemorgen enda, men det nærmer seg så smått. Og lite sorg skal slukkes i andre. Men er det sorg går den fort over med Anthon Bergs vidunderlige marsipanegg. Kalorireglene gjelder nemlig ikke når det er ferie.

Ha en finfin langfredag!
Himmelgutten

3 kommentarer:

 1. HYYYYYYYYYYL hikst og gisp! Så fine ord fra de fineste gutta, en FRYD og GLEDE å være på besøk. Den beste mokkakaken, det fineste interiøret og det beste selskapet. Og må ikke glemme den hjertesmeltende Ella da. Jeg gleder meg til neste gang, dere er herlige <3

  SvarSlett
 2. Fine bilder:)

  Fortsatt god påske til dere!
  Klem Monica

  SvarSlett
 3. Så vacker påskbricka!!! Påskkram från mig!

  SvarSlett