lørdag 7. april 2012

Pynteplaner som forblir planer

Dekoratøren har flere planer og tanker om ting han skal rekke enn han får tid til å gjennomføre. Uka som snart er over går inn i historien som den uken guttene i andre fikk gjort minst av det de hadde tenkt å gjøre. Pynte til påske for eksempel, det er sent på kveld langfredag og eggene er verken ferdigblåst eller ferdigmalt. De ligger i kjøleskapet og ender nok som en kake før datolampene begynner å blinke.Karseprosjektet til Himmelgutten er en stor suksess, og har antakelig ført til en bølge av karsedyrkning i Russland. Guttene spiser karse til de fleste brødmåltider og fryder seg over at første runde som såmenn er vellykket. Dekoratøren hadde planer om et innlegg om eggeglass, og da med karsestyling. Så ivrig var han at han fant fram eggeglass samme dag som Himmelgutten fuktet bomullen. Siden har ingen sett disse eggeglassene, og nå begynner karsen å bli utålmodig.


Vakteleggene er fra Panduro, og de har ligget i eskene sine helt fram til langfredag, da først rotet Dekoratøren seg til å style om brettet på spisebordet. En halvtime før Hylleblomsten kom inn døren fikk ble det litt tid til å ta bilder også. Eggene ligger i en fretexfunnet skål i mint, og speiler seg i DAY-eggene Himmelgutten fikk i bursdagsgave. Eggeglassene er forøvrig ikke de bortkomne. Telysholderne er fra Anne Black, og disse blir guttene aldri lei av. Den i front er svakt lysegrønn, så fin!Det gule påskeserviset ble tatt fram og vasket i god tid før påskefri. Men har det blitt brukt? Nei. For det havnet nemlig i det skapet guttene ikke når opp til uten krakk, og dermed har guttene glemt å bruke det. Det kom for en dag torsdag kveld da Dekoratøren argumenterte heftig for at det ikke var nok mugger tilgjengelig til juicepressing. Himmelgutten himlet med øynene og åpnet et skap etter et annet. Ikke bare avdekket han et bredt utvalg mugger, han åpnet også døren til gul påskeglede i form av krus, asjetter og eggeglass. (Det er ikke disse eggeglassene som er savnet heller, men som flere enn Dekoratøren selv skjønner her er det ikke mangel på eggeglass i keiserleiligheten. Ikke det heller.)


Derfor har Dekoratøren, stikk i strid med sunn fornuft, bestemt seg for å være på jakt etter flere eggeglass. Da av det single slaget som gjør seg godt til påskestyling 2013. Det er viktig å se framover, for det som ikke er påskepyntet nå, det får stå.

Fortsatt god påske!
Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Flire mæ skakk...for ett kjent fenomem:) Fortsatt god påske:)

  SvarSlett
 2. Ikke kall det påskepynt, kall det vårpynt. Og eggene lager dere pavlova av.

  God påske!

  SvarSlett
 3. Hehe, høres VELDIG kjent ut!!

  SvarSlett