torsdag 12. april 2012

Ella fyller 1 år!

Hipp hipp hurra!! Det er bursdagsfeiring i andre i dag, og det av selveste Ella. Å feire sin første bursdag er skikkelig stas for søte prinsesser. Da må krone på hodet og det fineste på bordet. JaJippi!


Det er jammen bra bursdager ikke feires hver dag, for gullkrona var ikke så veldig moro å løpe rundt med på hodet. Noe så upraktisk a gitt. Den sklir fort ned i ansiktet eller bak på ryggen når den aktive kroppen hopper og danser av at pakkene er på bordet (les: gulvet). Men et par bilder klarte paps'ene å forevige før kronen hadde tapt kampen.Ellablomsten fikk mye fint i dag. Godbiter og leker fra både besteforeldre og bestevenninnen falt i god smak. Litt mindre interesse var det dog for de fine bokstavene keiserne kjøpte med seg fra Sverige i påsken. Selvom hun allerede har en stor E i metall stående på soverommet, syntes guttene det var på sin plass å få i noen flere bokstaver. Valget var lett da den søte rosafargen slo mot dem da de besøkte lampe- og interiørbutikken Norrmalms på Åre.


Å være i sentrum av oppmerksomheten liker prinsessen godt, og i dag er intet unntak. Hun nyter godt av den staselige tilværelsen i dag. Men det tar på, for nå ligger Ella langflat på stuegulvet og snorker høylytt. Bursdagsfeiring tar visst på for små kropper.

Håper alle har en finfin torsdagskveld!
Pelsbarnspaps'ene

13 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med Ella!! Morsomt og velskrevet som alltid, og søteste hunden!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen til Ellablomsten!

  SvarSlett
 3. Herlig! Gratulerer så masse med dagen, Ellablomsten!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen til fineste bursdagsbarnet! :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer til søtaste jenta :)

  klem,
  e

  SvarSlett
 6. Stort og lidt forsinket tillykke med Jeres lille Ella. Hvor er det dejligt at se, hvor godt hun trives, og hvor godt I alle tre har det.
  Kæmpeknus til Jer og den lille prinsesse fra Danmark....
  Kate

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med dagen til Ella i går! :)
  Fiiiine Ella :)

  God helg til dere alle!

  klem

  SvarSlett
 8. Har du sett noe så skjønn! Gratulerer så mye Ella. Klem Siw

  SvarSlett
 9. Hurra for søte Ella :-D

  Klem Karianne

  SvarSlett
 10. Hahaha:)
  Morsom tekst og bilder.
  Gratulerer til Ella på etterskudd.

  Eva.

  SvarSlett
 11. Hurra for Ella som er ett år og noen dager nå da. Dette må være stas både for guttene og for søte Ella. Svigersøstern min har nettopp fått seg en Fransk bulldog, men har knapt sett den enda siden vi har har vært travelt opptatt med hus og jobb.

  Ønsker dere en super helg.

  SvarSlett