tirsdag 10. april 2012

Kamerakrise snart over

Guttene har vært utstyrt med lånt kamera et par uker nå, og ble enige i helgen om veien ut av bloggeuføret. De må kjøpe nytt. Det gamle ligger på verksted og koster nesten like mye å reparere som det koster å kjøpe nytt. Da blir valget enkelt, det blir nytt kamera. Selv om det må himles mye med øynene først.


Denne gangen ble nemlig Japan Foto valgt som leverandør av kamera, etter en kjapp kikkerunde på nettet. Påskeaften stakk guttene innom nevnte butikk i Trondhejm, bare for å finne ut at prisen i butikk ikke stemte med det som stod på nettet. "Nei, det stemmer at det er billigere på nett ja, så det lønner seg å kjøpe det der." Kunne mannen bak disken opplyse, mens han forsøkte å overbevise tvilende keisere på at dette var det fornuft i. Det er selve kamerahuset som er ødelagt på det kameraet guttene nå skroter, ikke linsen. Det var dumt, for det var dyrere å kjøpe det uten linse enn med. Det endte med at guttene sukket tungt inne på den gul/sorte butikken og gikk på kafé i stedet. Det er jo ikke deres sak at butikken ødelegger for sine egne utsalg med å selge de samme varene billigere på nett.Nå er planen å lære seg å bruke kameraet bedre, og sannelig er det her om noen dager. Det skal bli godt, for da slipper man å bruke bilder av greske såper og shampoer i et innlegg om prispolitikk og nesevise romsdalinger på fotobutikk. Bilder som skulle brukes til et innlegg om å redde Hellas med shopping. Det er ikke sikkert pengene havner i greske hender engang, men denne serien med hudpleieprodukter har i det minste havnet på skandinaviske tax free-utsalg.Grafisk rene å se på, med svake dufter av sol og sommer. Det gikk som det pleier å gå når Dekoratøren får en handlekurv i hånden. Det ble mer enn planlagt. Han valgte å støtte grekerne med to dusjsåper og et gavesett med flere små utgaver av dusjrelaterte produkter. Guttene er storfornøyde og tenker at en Hellas-tur kanskje hadde vært på sin plass. I dag har solbrillene vært på, men det er dårlig med grønnskjær på olivenlunden ennå mer som. Kanskje det blir en Hellastur til høsten? Da i hvertfall med nytt kamera, et som er kjøpt på nett.

Ha en finfin tirsdagskveld!
Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Hehe... Lykke til med nytt kamera! :-)

  SvarSlett
 2. Åhh en ny kamera- underbart!! Kram

  SvarSlett
 3. Så bra at dere støtter Hellas, tror Korres-inntektene faktisk blir i Hellas, de var ihvertfall greskeide da jeg bodde i Hellas:-) Elsker de produktene, matte flasker og lekker design. Alltid fast stopp på Korres-butikken på flyplassen i Athen.

  Ta dere en tur til Hellas ja, kan gi dere tips om dere trenger ideer:-) Selv er jeg på sommerhuset i Maraton nesten hele august. Først med gamilie og så husmorferie med 5 bestevenninner. Og vi skal legge igjen masse spenn på fisketavernaen, utekinoen og det lokale bakeriet som steker i ekte stenovn. Can't wait! Ellers tror jeg at mine pemsjonspoeng fra 9års hardt arbeid antagelig aldri vil finne feien til Norge, så da har jeg gitt godt med støtte til mitt kjære andre hjemland:-) Seinkveldklæm fra ei som ikke får sove!

  SvarSlett