onsdag 11. april 2012

Når det dufter nydusjet mann

Mange lesere får sikkert et bilde i hodet av tittelen på dagens innlegg. Mange forskjellige bilder, og noen vil nok rødme av sitt. Det eneste guttene rødmer av her er at de presterte å kjøpe sitt første Voluspalys i Åre, Sveariket. Dekoratøren har snust nesen full av godlukt mang en gang, men terskelen for å kjøpe har vært høy. Den terskelen var godt nedhøvlet på harrytur med mat og vin som hovedpunkt på programmet, for sammen med et sengteppe (!) havnet det et stort og fint duftlys oppi posen. Og et såpestykke, for såpe er det fryktelig vanskelig å få kjøpt i Trondhjem.


Sengeteppet ble innkjøpt til et rom som ikke er ferdig planlagt engang, men det var veldig fint og i matt silke med håndsydde stikninger og det var fra Himla. Og det var på 50%. Det var ikke noe å tenke på. Guttene brukte faktisk lengre tid på å lukte på Voluspa og bli enige om en duft. Valget falt på "Suede Blanc". Ingen vits å forsøke å oversette dette til norsk, for det dufter rett og slett nydusjet mann. Dette i følge Himmelgutten, og siden Dekoratøren helst bør være den eneste nydusjede mannen Himmelgutten lukter på tar Dekoratøren en kjapp konklusjon på at han må lukte himmelsk når han slår opp dørene til kabinettet.


En smule narsissistisk tenkning der, men det er da lenge siden janteloven var in. Den største fordelen med dyre duftlys er at de varer i evigheter. Dyre duftdråper er som regel renere enn rimelige varianter, så lys som denne nye favoritten trenger ikke brenne lenge for at duften sprer seg til halve leiligheten. Vips så er det som begge stuene er fylt av nydusjede menn, det er nesten så man blir yr.


Bildene er forøvrig de første tatt med nytt kamera. Hyyyyl! Det ble ikke mange bildene før mørket kom og batteriet tok kvelden, men gjett om det var godt å holde et flunkende nytt kamera i hendene... Det ble et par bilder av Ella også, hun har bursdag i morgen og ble (forsøkt) foreviget med bursdagsgaven.

Ha en deilig lillelørdagsaften!
Dekoratøren

9 kommentarer:

 1. hahaha!
  Fy som jeg STORkoser meg med hvert eneste innlegg herfra!

  :)

  SvarSlett
 2. Min nydusjede mann lukter nybakt, mistenker han for høyt inntak av gjærbakst...

  SvarSlett
 3. Stua full av nydusjete menn er ikke å forakte!

  Hurra for Ella i morgen. Jeg regner med det blir kalas i andre etasje? Og bilder på bloggen av bursdagsbarnet? :)

  Fin kveld til alle tre.

  SvarSlett
 4. Vilket vackert ljus, doftar säkert magiskt! Kram Johanna

  SvarSlett
 5. Haha, det er sant - Suede Blanc dufter virkelig manne-aftershave eller deromkring, og en veldig god sådan!

  Duftlys er noe tull, trodde jeg at jeg mente - inntil jeg kom over Voluspa...ah.:-)

  SvarSlett
 6. Herlig skrevet og beskrevet. Som vanlig. :)
  Og nå vet jeg hva jeg skal kjøpe inn om jeg får manne- abstinenser. ;)

  Klem

  SvarSlett
 7. Ha, ha! Dere er så utrolig gode til å skrive=) Trekker ofte på smilebåndet når jeg leser innleggene deres. Ha ei fin helg når den tid kommer=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Jeg tar meg selv i å fnise når jeg leser innlegg hos dere ;) Og ja Voluspa er fantastisk. Dette har jeg ikke sett tidligere, men lukter det nydusjede menn er det så absolutt verdt en "prøvelukting" ;)
  God helg, klem :)

  SvarSlett
 9. hohoho dere er så morsomme!! :D

  SvarSlett