onsdag 13. februar 2013

Keiserne presenterer merker: 19

Messene i Stockholm og på Lillestrøm førte til en del nye merker i nettbutikken. Noe av varene ligger allerede ute for salg og har solgt masse. En av de nye er PB Home. En svenske med en omfattende kolleksjon hvor nesten alle ting passer sammen. Keiserne har bestilt inn masse putetrekk, noen av dem finner du her: Putetrekk til super pris!





Sammen med disse putetrekkene kom det en tekanne, fine kopper og lekre skåler. Tynne striper eller blomster, det velger du selv. Keiserne har tungt for å velge mellom fine alternativer, så de ender nok opp med noe av alt.



Ella trives sammen med stripete og prikkete puter, ingen tvil. Hun kler dem, men alt kler jo den smukke. Guttene har hatt lyst på stripete puter lenge, og nå er de altså på plass. For å ta bilder av sofaen må den som regel støvsuges, og som regel er Dekoratøren invalid i ryggen når han er ferdig. Det var før det kom en ny støvsuger i hus. Du verdens min så mye bedre den er! Nå skal det sies at den pensjonerte Vampyren fra Bosch er en tilårskommen kar, men det har altså nesten blitt morsomt å støvsuge sofaen. Nesten. Man skal ikke overdrive heller. Men nystøvsuget sofa og normalt bevegelig rygg er grunn til å feire. (Noe Dekoratøren selvsagt gjorde, med en fastelavnsbolle eller tre.)





Kjapp presentasjon av PB Home-varene her. Nyheter kommer allerede i mars, det er bare å glede seg!

Ha en strålende onsdagskveld, lille lørdag og gode greier. Da er det jo lov å varme fastelavnsboller fra fryseren? 
Dekoratøren

4 kommentarer:

  1. Nydelige puter og vakre bilder.

    Fin kveld!
    - AC

    SvarSlett
  2. Du skriver så morsomt :-D Koser meg med bloggen.

    SvarSlett
  3. Fantastisk hvordan Ellas mønster passer med puta til venstre på det nederste bildet!

    SvarSlett