lørdag 10. september 2011

Både suss og støle armer

Det er snart en uke siden Himmelgutten annonserte at pussebilder fra nyleiligheten ville komme på bloggen søndag kveld. Søndag kom og gikk, og flere andre innlegg ble lagt ut før han kom på at bildene aldri fikk se dagens lys. Litt flaut er det jo. Man må da holde det man lover, ikke sant? Heldigvis vet jo alle at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Hvorvidt disse bildene kan kvalifisere til en slik beskrivelse er noe uvisst. De viser nå uansett en progresjon i Keisernes nye residens.


Pusseklosser er Keisernes nye venn. De var så gode venner noen kvelder at begge to så ut som hvite spøkelser da de satte nesen mot sengen godt over midnatt. Pussingen har gått unna. Ja, faktisk. Guttene har vært nokså flittige. Med en noe streng byggeleder kan man jo ikke snike seg unna. Den største pådriveren er nok allikevel tiden. Eller mangel på den. Tida flyr fort mot flytting, og da er det bare å brette opp ermene.


Hele kjøkkenet og pikerommet er nå ferdig sparklet og pusset, og guttene har rett før helgen malt første strøk med oljemaling. Det ble hvitt, og ikke mintgrønt som det tidligere var indikert. De mange kveldene med pussing har satt sine spor på kroppen. Det ivrige aktivitetsnivået har kvalifisert til mang en suss (som man ifølge Flode får når man pusser). Og når takhøyden er nesten tre meter betyr det at de flittige pussearmene er stive og støle. Hvem trenger et treningssenter egentlig? Oppussingen kan tydeligvis være løsningen for mye.


Ja, faktisk så har bukselinningen blitt mer romslig siste ukene. Det hjelper å være i aktivitet hver eneste kveld. En slags vinn-vinn-situasjon rett og slett. Ikke at et stort oppussingsprosjekt bør erstatte regelmessig trening, men for oss i gruppen som har gode intensjoner men som aldri får/tar seg tid til dette kan Keiserne meddele at oppussing hjelper masse på formen. Litt støl må man regne med at man blir. Da er det godt å bli belønnet med en suss når jobben er gjort.

I helgen blir det maling for alle penga. Det ser ut til at det blir legging av nytt tak på kjøkkenet også. Hva gjør dere i helgen? Håper dere får en fin helg uansett aktiviteter!
Himmelgutten

10 kommentarer:

 1. Hei, her blir det spennende å følge med, ser veggen har vært grønn en gang, samme grønnfarge som var i mitt gamle hus. Lykke til med oppussing, husk å bruke maske. God helg.

  SvarSlett
 2. Spännande;) Önskar dig en fin dag. Kram Johanna

  SvarSlett
 3. Så spennende, det blir gøy å se hvordan det blir her, lykke til:)

  SvarSlett
 4. Blir bra å se hvordan dette blir.
  Nytt tak? Er det en leilighet som har/bør ha strukket lerretstak? Det er jo et salig arbeid men så til de grader verdt det :-)

  SvarSlett
 5. Hi hi! Artig skrevet! Blir gøy å se sluttresultatet. :) Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. jammen er dere FLINKE!!
  god malehelg!
  klem fra Tone

  SvarSlett
 7. Vi MÅLAR og pussar... Og sussar... Så her er vi i takt med gutta lengre nord... Linka til bloggen dokka i kveld, håper det er greit? :)

  Fatt mot! I morgen er nok ein arbeidsdag!

  Klem e

  SvarSlett
 8. Å, må jammen si dere er gode og står på!
  Jeg har sviktet med kommentarer her inne en stund nå, men jeg følger med dere altså ;)
  Kan jo ikke gå glipp av hvordan dette ender...
  Virker som dere har en god plan og gleder meg til å se resultatet.

  Lite på programmet her i helgen. Men dagene flyr med 3 små som krever sitt ;)

  Lykke til videre. Håper malingen går unna ;)

  Klem May Helen

  SvarSlett
 9. Så kjekt med fine ord tilbake så kjapt ;)
  Ja, kremmerhus-pute jeg allerede har rukket å bli glad i!
  Nyt ost og kjeks...
  Hørtes deilig ut ;)

  SvarSlett
 10. Har nylig oppdaget bloggen deres, blir veldig artig å følge dere i den nye leiligheten! Artige skriblerier, fine bilder og herlig interiør. Og ikke minst kaker! Digger det! Og som trønderpi, så blir jeg jo litt ekstra fan også;) Ha en fin søndagskveld!

  Hilsen Janne

  SvarSlett