mandag 12. september 2011

PAUSE!

Innimellom strøkene er det på sin plass med en pause, byggelederen passer på det også. Overingeniøren sier også fra når han er kaffetørst, og da finner Himmelgutten fram god Dromedarkaffe og presskanne. Det går i pappkopper, lenge leve alt av engangs når man pusser opp!


Å flykte inn i en ferdigstylet bladverden hjelper på motivasjonen. Bunken med fristelser man ikke har dykket ned i vokser jevnt og trutt, det er bare å sette seg til med et pappkrus og en malingsflekket valp på fanget. Ella har nemlig vært borti Dekoratørens hansker, eller omvendt...


I dag har guttene stemt, hamstret mat på Meny og kjøpt 27 liter maling. Maling til gammelt panel, maling til panel som ikke er fullt så gammelt men desto styggere, maling til tak og maling til golv. Her er det bare å finne fram penslene!


Så, da var pausen over. Fram med oljemaling, pensler og hansker!

Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. Flinke dere er!
  Slitsomt å pusse opp, men så blir det jo så lekkert etterpå :-)

  SvarSlett
 2. I er nogle gode drenge - måske er det Ellas fortjeneste!
  Knus

  SvarSlett
 3. Herregud, nå ble jeg redd gutter. Det er så mange som snakker om bloggepause og bloggestans at jeg trodde dere også skulle hive dere på den trenden! Takk og pris for min ukentlige dose av keisere trenger jeg! Men ok, en oppussingspause med litt god lektyre er greit da:-)

  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at det er godt med en skikkelig dose motivasjonpause. Samboeren min skjønner ikke hvorfor jeg kjøper så mange interiørblader, men det er så deilig å slenge seg nedpå å drømme seg bort i interiørverdenen.

  Nå skal jeg drømme meg litt bort med kurs i pasientrettighetsloven.

  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 5. "Lenge leve alt av engangs" ... hehe! Lykke til videre, det blir så fint!

  SvarSlett