onsdag 7. september 2011

Hooked on a feeling

Deler av flyttelasset har kommet til den andre siden av byen, den siden det skal være på. Ikke de tingene man har bruk for, men det er vel ganske typisk. I dag fant Dekoratøren en pose med knaggsamlingen. I stedet for å kaste seg over klut og pensel og kjøkkenvegg fant han det for godt å rote litt i posen og se hva som var oppi der.


Utvalget er det ingenting å si på. De fleste av dem har heller aldri vært i bruk, de har ikke vært i nærheten av en vegg. Det er egentlig ganske flaut, for de gullfargede ble kjøpt da Dekoratøren flyttet inn i ny leilighet. Den som det nå flyttes ut av altså, de har ligget der uten å se snurten av et klesplagg i åtte år. Slå den!


De blanke, flate ble innkjøpt på Notre Dame i CPH. I 2007. De skulle opp på soveromsveggen, de passet perfekt der. Så gikk det et år, da kunne de jo henge i gangen? De ble liggende i posen sin på loftet. Første CPH-tur sammen med Himmelgutten ble den svingbare med hjem. Såå praktisk til slips og skjerf og sånn. Mm. Kjempe!


Nå er det så mye vegger å skru knagger i at det blir nok en egen knagg for hvert rom, tenk så praktisk!

Ha en fin kveld!

Dekoratøren

10 kommentarer:

 1. Så utrolig mange fine forskjellige knagger det var !! "De blanke flate" er absolutt min favoritt :) Gleder meg til å se hvor de ender opp :)

  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Ja, tenk så praktisk! :) :) Jeg har det på samme måte med kleshengere. Har for mange. Og jeg som har så mange klær, til og med... Men det kan aldri bli for mange knagger (og kleshengere!)

  SvarSlett
 3. Åh, så mange fine kroker! Skjønner problemet med å ikke alltid få ting opp på veggen. Det lager jo hull :P
  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Den svingbare knaggen er jo et lite kunstverk -som kan brukes!

  SvarSlett
 5. Knis... Var det ikke dere som måtte kjøpe nye knagger til gangen da leiligheten skulle legges ut for salg? ;b

  Men, ikke for det... Dere har jo ei fin samling som (forhåpentligvis) får pryde ny-leiligheten nå da : ) Jeg gleder meg veldig til å se hvordan dere får det etterhvert! Hipp hurra for dere! :D

  Klem fra Silje.

  SvarSlett
 6. Noe til neste Giveaway kanskje...?
  Sånn er det vel med de fleste, pakker ned og drar med oss en masse som aldri blir brukt!
  Kjempefine de siste knaggene!
  Klem:)

  SvarSlett
 7. ELSKER dit blognavn og var bare nød til at kikke ind da jeg så det i en blogroll.

  SvarSlett
 8. Men hvor er knaggen til Ella...
  Romduften fra True Grace er i duften Fig, lukter deilig. Nå har den blandet seg med lukten av eukalyptusen, og det lukter overraskende godt. Tror jeg må ta patent på den lukten :)

  SvarSlett
 9. Vi har vel alle våre "diller" på ting, jeg kommer til stadighet hjem med nye telyslykter - og det er ikke for at jeg er i akutt nød for å si det sånn! Mange fine knagger å ta av her:-)

  Bli med på give away hos Karlotte! Der er det bl.a. mulig å vinne telyslykter...tilfeldig? I think not;-)

  Ha en god torsdag i oppussingens navn!

  Klem fra Karlotte

  SvarSlett
 10. Jeg elsker Keiserens Nye Trær, dere inspirerer og gleder på så mange plan! Fantastiske små (og litt større) fortellinger fra Dekoratøren, deilige mat-tips fra Himmelgutten (prøvde tyttebærbollene på tirsdag, de ble veldig godt tatt imot!), lekker innredning, spennende oppussing, også Ella midt oppi alt dette - FANTASTISK. :) Jeg blir jublende glad når jeg ser et nytt innlegg fra Keiserne i blogg-rollen min, og følger spent med på den nye leilighetens forvandling. Hvordan går det med Piken Anne forresten, er hun forvandlet til en hvit brud? :)(Og murveggen er skikkelig fiiiin!
  Klemmer fra Anna

  SvarSlett