torsdag 15. september 2011

Vi gratulerer!

Keiserne er storfornøyde med besøkstallene sine, men det er ingenting mot hva Annetteshus kan lese på telleren sin. Over 3 milloner besøk er voldsomt mye, det sier litt om hvor mye en blogg kan slå an når den trykker på de rette knappene hos leserne. Annette har trøblet litt med siden sin i det siste, men det ser ut til å gå bedre nå. 


Hun feirer med en panser-giveaway, ja her er premiene så mange og så bra at alle burde melde seg på. Her er alt en blogger kan tenke seg!  Keiserne sier gratulerer til Annetteshus.com for formidable besøkstall, og gleder seg til følge bloggen videre!

Keiserklem

4 kommentarer:

 1. Hurra for Anette, ho er kjempeflink!

  Dronningklem tilbake!
  E

  SvarSlett
 2. Elsker Annettes blogg, spesielt nybloggen med den rene, delikate og mintgrønne (!) stilen på layouten.

  Det hadde vært kjempegøy om dere hadde blitt med på bloggtreffet som "Noe på hjertet" og jeg organiserer den 29. okt. Legg ned malerkostene og ta en velfortjent pause med latter og inspirasjon. Ta gjerne toget, jeg står og tar imot Trondhjemmerne på Verdal stasjon. 20% rabatt på 3 flotte interiørbutikker blir det også.

  Hadde vært gøy å møte Dekoratøren og Himmelgutten in person. Hiv dåkk me! Og ta gjerne med Frøken Fitzgerald:-)

  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Hei skjønninger! Håper dere har tatt dere litt fri nå på lørdagskvelden og nyter hverandre og litt vin? Ville bare innom og si tusen, tusen takk for den nydelige muggen jeg vant hos dere. Vil dere se den i sitt nye hjem kan dere jo lese her; http://littshabbylittslittogbaremitt.blogspot.com/2011/09/se-hva-jeg-vant-hos-keiserbloggen.html

  Koser meg som alltid med bloggen deres og leser alle innlegg med stor glede. Stor klem fra cecilie

  SvarSlett