fredag 9. september 2011

Nye puter

Å blogge handler om å gi av seg selv til mennesker man ikke nødvendigvis kjenner. Det handler om å finne balansen mellom hva man vil fortelle og hva man holder for seg selv. Like mye handler det om å få respons, få bloggere kan ærlig si at de blogger kun for sin egen del. Et visst eksponeringsbehov må være til stede for at man skal åpne opp hjemmet sitt, livet sitt og legge det hele ut på internettet.


Keiserne legger ikke skjul på at de er glade i oppmerksomhet, nei tvert om. Ingenting er som vippe opp skjermen og se hvor mange og hvem som har vært innom bloggen siden sist. Mange legger igjen en hilsen under innleggene, det har kommet mang en koselig hilsen i det siste. På grunn av alt som skal skje før flytting strekker liksom ikke dagene til, disse hilsnene blir til enveis kommunikasjon.


Enveis kommunikasjon er ikke bra, men sånn blir det av og til. Dekoratøren har ikke lest mange blogger i det siste, det blir ikke nok tid til det heller. For å ikke mistet motet oppi all malingen er det viktig å lage noe pent også, det er viktig å holde inspirasjonen og motet på topp.Da bloggen ble startet het det "En blogg om hverdagen til to unge menn i en passe stor leilighet hvor det alltid er plass til en pute til." Dekoratøren hadde egentlig tenkt å skrive om denne tittelen, men kom ikke på noe annet. Selv om den nye leiligheten er dobbelt så stor og vel så det, er den like fullt akkurat passe stor. Den er jo ikke for stor, nei bevares, guttene tar seg selv i å være bekymret for ikke å få plass til alt...


Plass til en pute til vil det alltid være, uansett hvor guttene bor. Denne gangen ble det plass til fire til, fire med petrolblå toner som kommer til å bli skitfine i sofaen når den kommer på plass. To i nydelig fløyel og lin, og en kolorert fototrykkpute ble med hjem. Det var ikke til å komme bort fra, disse måtte man ha. Det samme gjelder batikkputen fra DAY. Dekoratøren er hakket mer åpen for batikk enn Himmelgutten, se ikke bort fra at det blir batikkverksted til våren!


Moralen i dagens innlegg er; Ikke skriv blogginnlegg når hodet er tomt og klokken er langt på natt. Man begynner i en ende og ender i annen, nemlig. Man må til og med bytte tittel, siden innlegget ble noe helt annet enn man tenkte.

Ha en herlig fredag folkens, i dag skal det kjøpes nytt tak til kjøkkenet her!

Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. Blogg-besøk hos sere er hyggelig! Dekoratøren skriver så bra, så det er behagelig å lese innlegget. Og bildene er fine! Lykke til med leilighetsjobbingen, og god helg.

  SvarSlett
 2. fine petrolputer mot den fine veggen deres!
  er mer og mer glad i min - tenk - vi hadde plander om å male den hvit for en stund siden. godt jeg var i en lat periode akkurat da.
  hurra for batikkverksted! skal se dere starter en ny trend som tar over for retrosengetøyet?
  slapp av, oppussing er gyldig grunn til enveisblogging:)
  Klem fra Meg, Ed og Mac

  SvarSlett
 3. Det årner seg fint det, at det blir enveis! Vet hvordan det er med slike voldsomme prosjekter.

  Elsker putene! Hipp hurra for petrol :)
  De var suuuperfine mot murveggen deres!

  Lykke til videre, spennende å følge med.

  God helg!
  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 4. Petrol er så fin farge! Og jeg digger murveggen deres!

  Lykke til videre med fortsatt oppussing. Og hils Ella! :)

  SvarSlett
 5. Hei hei Gutta.
  Sender et stort smil og masse pågangsmot deres vei! Dere er så flinke atte, gleder meg til å se mer.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 6. Herlige kreative mennesker er dere:) Alltid spennende og se hva dere finner på:) Ønsker dere en god helg. Klem Ellen.

  SvarSlett
 7. Jeg synst bare at dere er helt herlige jeg! Koser meg med hvert eneste blogg innlegg. Gleder meg til å se hvordan dere får det i den nye leiligheten deres, spennendes!! Liker de nye putene deres, og sku jammen ønske at jeg hadde et kremmerhus i nærheten. :)
  Ønsker dere en flott helg!
  Annette :)

  SvarSlett
 8. Elsker murveggen!! God helg-klem :)

  SvarSlett