søndag 11. september 2011

Håpet er mintgrønt

Den mye omtalte mingrønne fargen har blitt Himmelguttens store kampsak. Ja, nærmest en forelskelse å regne. Motefarge eller ei; han elsker fargen. Han har kommet seg over det faktum at kjøkkenet blir hvitt. Nå er han faktisk litt glad for at utfallet ble slik, for tenk på hva annet som kan bære den nydelige fargen istedenfor veggene.


Det er som Designhund kommenterte: "Hvitt blir fint - for mint sittebenk og oppslagstavle blir fint det óg!" Himmelgutten er veldig enig. Det er Dekoratøren glad for, selvom han nok var noe urolig en stund for samboerens nederlag. Heldigvis for Himmelgutten er Dekoratøren flink til å finne bygaver og andre overraskelser titt og stadig. Spesielt når han er på reise, og kanskje også når hans kjære ikke har vært i topphumør den siste tiden. Ikke at det skal være en selvfølge å få slike gaver, men det er en ekstra opptur å få hjem mannen når han atpåtil har med overraskelser.


For noen uker siden var Dekoratøren på jobbreise nede på kontinentet. Da det var hektiske jobbdager der nede, regnet Himmelgutten med at det ikke ble noen overraskelse denne gangen. Men når man minst venter det kommer de store overraskelsene. Hipp hurra for det! Det var nærmest ekstase i fjerde sent denne kvelden. For da han var vel hjemme dro Dekoratøren ut to store pakker med både bånd og fint papir fra håndbagasjen.


I den ene pakken skjulte det seg fire fantastiske termokopper fra Royal Copenhagen i både hvitt og lys mingrønt. Og i den andre var en nydelig termokanne fra Stelton i Himmelguttens favorittfarge. Hurra! Han hadde lenge siklet på en slik kanne. Når han i tillegg fikk et knippe fantastiske kopper samme kveld, må han innrømme at nederlaget på nykjøkkenet var verdt å erkjenne. Hvem hadde vel ikke ofret mye for slike gaver?


Termokannen og -koppene er ikke tatt i bruk enda. Det har blitt bestemt at Keiserne skal vente med å innvie de fine tingene til de har flyttet inn i andre og har sin første søndag som ekte vestkantfolk. Himmelgutten gleder seg stort allerede. I mellomtiden får han og Dekoratøren nøye seg med maling under neglene og i håret. Her går det nemlig unna om dagen. Fremgangen er synlig og man kan skimte montert kjøkkeninnredning i det fjerne. Det blir en begivenhetsfull uke som starter straks.

Riktig god søndag i høstværet!
Himmelgutten

14 kommentarer:

 1. Hvor må det være rart for Jer, at I er nået dertil, hvor man begynder at kunne se tingene tage form. Det er jo det man har længtes efter.
  Jeg elsker også mintgrøn. Har altig gjort det. Indimelllem synes jeg det er så kedeligt, og vil gerne "skifte" farve, men så får jeg øje på en mintgrøn fraveklat, og jeg er solgt.
  Jeg er vild med kopperne. Skal vist lige på Strøget en tur, og på dem.
  Knus

  SvarSlett
 2. likte koppene veldig godt.Mintgrønn er en fin farge selv om jeg liker turkis best. Ha en flott søndag.

  SvarSlett
 3. De to søtingar! ♥ Så vakkert fargespel og samansetting av element og fargar det var i desse bileta! Eg likar bloggen dekans veldig godt! Og mintgrønn - elsk ♥ ha ein fortsatt fin søndagskveld! klem Lina

  SvarSlett
 4. Så flinke dere er til å ta vare på hverandre midt oppi den store jobben!! Følger dere spent på veien, og høster store mengder inspirasjon fra deres tidligere innlegg men jeg venter:))

  Ønsker dere en deilig søndag!

  SvarSlett
 5. Så fin gave du fikk! Veldig søte kopper.

  Lykke til med videre pussing og maling og alt som hører med. Dere er flinke!

  SvarSlett
 6. Nydelig farge på kanna! Virkelig en flott gave:)
  Gleder meg til å se kjøkkenet!

  klemklem

  SvarSlett
 7. Fineste farge på kanna...
  Jeg har svart og hvit, for mint fantes jo ikke den gang! Men mint er en vinner ;)
  Utrolig kjekt med gaver til hverandre inni mellom!
  Lykke til med oppussingen kommende uke.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 8. Åh, så utrolig hyggelig da! Søte dere er med hverandre-det er en fryd å se*smile*

  ...lekre gaver! Steltonkannen i den fargen er ganske så høyt oppe på min ønskeliste om dagen også...men nesten så jeg heller kommer til å kjøpe presskanne fra stelton...har de den i mintgrønn tro? Kaffemaskinen vår gikk nemlig ISTYKKER i dag...jadda...

  Ønsker dere alle 3 en flott søndagskveld og en flott ny uke!

  ...og forresten, det er ny giveaway inne hos meg nå...*blunkesmil*

  Klem klem

  SvarSlett
 9. Aldeles nydelige kopper og kanne! Den kannen er min favoritt også.
  Den har den perfekte mintfarge, ja - den har t.o.m. vært med meg til malebutikken for å finne fargeprøve! ... vært med på picnik også, så den er godt brukt! Takk for link - alltid stas det:)
  KLEM

  SvarSlett
 10. Følge spent med på opp-pussinga dokkers!Den mursteinsveggen e såå RÅ!Mint e ikke akkurat mi farge,men va no lækkert sammen med koppan!

  SvarSlett
 11. Superflotte ting;-) bloggen dikkas er kjempeartig. Min favoritt har den blitt..sammen med Husfrua sin da...

  SvarSlett
 12. Stelton kannen er alltid en slager. Mintgrønn var fint, fikk lyst på en slik selv. Men her i huset har vi en slik i svart:/

  Dessuten om kjøkkenet skal være hvitt så kommer jo den mintgrønne fargen godt frem:)

  SvarSlett
 13. Koppene var skjønne og jeg må understreke at det er så gøy å lese innlegg fra dere. En slik artig skrivemåte og nydelige bilder.

  SvarSlett
 14. Enig med Himmelgutten at mint er fargen over alle farger!! Lekker kanne og kopper. Sjekk ut mine forrige sofaer... jepp i barnevennlig (not) mintgrønt. http://maratonjenta.blogspot.com/2011/01/vart-forrige-hjem.html

  Klem fra Maratonjenta.

  SvarSlett