mandag 19. september 2011

Skal bare...

Dekoratøren har alltid vært et skal bare-barn. Skal bare sove litt til, skal bare våkne litt mer, skal bare varme seg litt på varmekablene på badegulvet. Det begynte i barndommen og tok på ingen måte slutt etter nådd konfirmasjonsalder. Himmelgutten stakkars, drives til vanvidd av alle skal bare. Skal bare sjekke at alt er avslått, skal bare ha litt mer styling i håret, skal bare bytte skjerf og kanskje sko og da, ja da må man bytte jakke. Skal bare opp på loftet en tur.


Han har det nok etter sin mor. Dekoratørmams var også fryktelig glad i å sove utpå på morgenen. Ifølge hennes mor, altså fruen som går under navnet Mor her på bloggen, stod venninnene og ropte navnet hennes i gårsplassen mens hun fortsatt var i nattkjolen hver morgen. Om det er helt sant at hun kom løpende etter dem med hårrullene i håret, er ikke Dekoratøren helt sikker på. Det kan hende Mor overdriver litt. Det er snakk om Dekoratørmams her, hun som sminker seg, skifter og børster håret før hun kjører på Rema for å handle. Nok skal bare til at hun ikke er ute av huset med en gang. Dekoratørmams leser forøvrig bloggen veldig nøye, og er nok på tråden med ville protester når hun leser dette.


Dekoratøren har arvet også denne greia med å ordne seg før man drar ut. Det er en rutine, det er selvsagt. Himmelgutten er likedan, derfor blir det som sagt en del skal bare før de kommer seg ut. Nå følger Ella opp med "skal bare snuse på dette før jeg gidder å tisse" hver gang når det løpes etter bussen. Godt er det at det er gangavstand til alt som er gøy og alt som gir lønn på konto fra nyleiligheten.


Søndag skulle Dekoratøren lage frokost til Himmelgutten, det var en avtale. Det var bare det at det var greit å ta noen bilder mens lyset var akkurat sånn? En utsultet Himmelgutt satt i sengen med macen i fanget og ventet tålmodig sammen med Ella. Hun snorket fornøyd, hennes frokost var servert pre bildetaking.


Gjesterommet er som sagt ferdig malt, og det første møbelet er båret inn. Kommoden som skal romme mesteparten av klærne til guttene er på plass. Knottene er satt på igjen og det klødde i fingrene til Dekoratøren etter å "gjøre noe pent". Derfor kom nye globuser og telysholdere ut av posene sine, det samme med Ellas E. Hun skapte seg skikkelig da hun så den. Nektet å gå før Dekoratøren kjøpte den.


Hva gjør man ikke for pelsbarnet sitt? Dekoratøren er svak for dådyrøynene til little miss E. Himmegutten kjøpte ikke hele historien om hvorfor bokstaven ble med hjem, men han syntes den var like fin som Ella selv. Globetrotter som han er likte han globusene også, det spørs om det ikke blir flere etter hvert.


Skal bare kjøpe så mye annet først, så mye praktisk og kjedelig å bruke penger på... Ha en festlig aften alle sammen, forhåpentligvis skrues det kjøkken når dere leser dette!

Dekoratøren

11 kommentarer:

 1. ...men ingen R for Ramses...
  Jeg har en t-skjorte med påskriften "jeg skal bare".
  Gleder meg til fortsettelsen av oppussingen :)

  SvarSlett
 2. Skal kommentere, skal berre sjå på bilda ein gong til først...

  E ;)

  SvarSlett
 3. Fantastisk! Det blir såååå fint og jeg vil såååå gjerne komme og se! Skal bare overleve minst én fimbulvinter til først ... Jeg lurer så på hvor glubusene kommer fra, jeg?
  Klem fra swiss army-wife

  SvarSlett
 4. Hahahaha!!!
  Kjenner meg sååå godt igjen! -er selveste Albert Åberg him/herself;)Utrolig godt skrevet og nyyydelig dekorert!
  Sto og siklet på de globusene for kun noen få timer siden... Neste gang blir iallefall èn eller to med hjem!
  Takk for titten!
  Janni:)

  SvarSlett
 5. He,he, du må være den berømmelige Skybert.
  Ålbert Åbergs hemmelige/usynelige venn. ;)
  Fantastisk flotte globuser!
  Kan jeg spørre hvor man får kjøpt slike?
  Ønsker dere en fin kveld videre. :)

  SvarSlett
 6. Nydelig kombinasjon! Kjøpte denne bokstaven eg også i dag. Har ei E i familien her også:)
  Lykke til med kjøkkenskruinga!

  SvarSlett
 7. hehe...Kjenner meg igjen,skal bare skrive en kommentar før jeg kommer å legger meg :D Tøffe globuser og kopper! Sikkert deilig å dra frem litt stæsj:) Lykke til videre med oppussing. Klem Mona

  SvarSlett
 8. skal bare si at at det der var noen ultrakule globuser;)

  SvarSlett
 9. ååå, så klart Ella måtte ha E' en sin:)
  de globusene likte jeg fryktelig godt!!
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 10. Stilig! - Ble det frokost tilslutt? ;-)

  SvarSlett