søndag 24. juni 2012

Akkurat passe balkongputer

Det er sommer i Trøndelag. Pulsen er lav, trivselen er høy og trioen i andre storkoser seg på balkongen daglig. Frokost og middag inntas der ute. Til og med en drink før maten ble det servert der i dag. En sliten hund og to solbrente pappaer er tydelige tegn på at dagen har vært tilbragt utendørs. Når det først er sol og sydentemperaturer i Trondheim må man jo nyte det til det fulle.


Når solen skinner er shoppinglysten ikke særlig stor. Det er jo greit egentlig, for feriepengene er kjekt å ha til selve ferien. Allikevel var det noe som ble litt for fristende denne uken. Sommersalg hos DAY er et unntak som definitivt er av den lovlige sorten. I hvert fall oppe i andre. Det er sjeldent man går tomhendt fra DAY når man besøker butikken i kongens by, og den samme effekten har forsåvidt nettbutikken deres også. Halv pris er jo nesten gratis, så Himmelgutten slo til og kjøpte litt av hvert.To finfine puter var med i pakken som kom rett før helgen. To puter i passe grått og blått, med passe grov tekstur i stoffet, og akkurat passe til balkongen. Perfekte rett og slett! Duskene på den største puta synes Ella var storveis og visstnok smakte de ganske så godt. Paps'en derimot var ikke helt enig i at lillemors lekeønske, men han kan godt forstå hennes interesse for puta. De skled rett inn blant planter, støpejernsstolene og sommerblomstene Dekoratøren plukket med seg på vei hjem i ettermiddag. En deilig kombinasjon, ikke sant?


Nå krysses fingre, tær og labber for at godværet fortsetter. Ingenting slår følelsen av sommerferie en helt vanlig helg. Det er fortsatt lenge til ferie for keiserne og Ella, så da er det viktig å nyte sol og sommer når man får mulighet. Hvordan har din helg vært?

Ha en fortreffelig søndagskveld!
Himmelgutten

2 kommentarer:

 1. Hei dere og takk for gratulasjon på fb. Alt står bra til på Lilleby, vi har fått enda en i familien og hadde dobbel feiring i går på Lilleby skole (både bursdag og navnefest for lille Oskar). Lokal patriotisme! Med blå hortensia fra Byhavn apropos tidl innlegg (nydelig bukett!) på bordet, klassisk nok :) Pynting til fest er jo moro, men det viste seg å være grenser for hva en 2-barnsmor klarte å kreere. Velger likevel å tro at jeg iallefall ville fått bestått av Dekoratøren (he....) God sommer til dere 3!
  Hilsen Marte

  SvarSlett
 2. Dejligt at der er NOGEN, der har sommer på denne side af kloden! Her har det nærmest regnet uafbrudt hele weekenden. DOG med undtagelse af et par timer igår aftes. Ole og jeg var i sommerhuset, og vi cyklede til havnen (på vores minictkler; virkelig ikke noget kønt syn) og så Skt. Hans bål. Mens vi bentede på, at bålet skulle tændes, spadserede vi på stranden. Ole havde fyldt lommelærken med cubarom, som vi fik et lille glas af, mens vi så solen gå ned.Inden havde vi grillet flæskesteg på den overdækkede terrasse, og bagt gulerodskage på grillen. Stegen blev fantastisk og kagen ligeså, hvis man så bort fra, at den var blevet lige lovlig godt bagt i bunden. Der er dog intet som en creamcheesefrosting ikke kan klare, så vi tog et stykke kage til theen, da vi kom hjem fra havnen.
  Desværre vågnede vi op til heldagsregn og vejrudsigten lover heldagsregn igen i morgen. Øv.
  Håber virkelig sommeren snart tager over.
  Puderne er så fine. Jeg kan godt forstå I nyder Jeres udeliv så snart I kan. Det var godt I fik den altan, så meget glæde I har af den.
  Knus til Jer og lillepigen.

  SvarSlett