mandag 11. juni 2012

Bjørn Wiinblad-pute i posten

Himmelgutten blogget om putebetrekkene som kom i posten fra Designhund-Tone. Helt ærlig var det mest om og gjøre med kjekkasputen med lyseblå besetning, men det åpenbarte seg også en vidunderlig overraskelse i form av et ganske stort putebetrekk med Bjørn Wiinblad-motiv i stabelen. Om Tone har sydd betrekket av noe eller om hun har kommet over det i ferdigsydd tilstand er ikke keiserne sikre på, men du og du så mye inspirasjon man kan få av et stykke tøy med tre rette sømmer og en glidelås.


Veggene på bygården guttene bor i er lyseblå, en temmelig intens lyseblå. Det kan man enten irritere seg over og tenke at det er ingenting som passer til, eller man kan prøve seg fram. Dekoratøren har kommet fram til at det aller, aller meste passet til intens lyseblå. Med hjelp av det nye putebetrekket kan det slåes fast at gult, lilla og gudhjelpemeg til og med litt grønt kan passe. Det kommer dog neppe til å bli de store grønne utskeielsene, det får være grenser for hvor mange grenser som skal sprenges for en grønthatende dekoratør.


Lyseblå vegg, lavendel i sinkpotte, gule puter lånt fra pikerommet ser ut til å sette standarden på balkongen akkurat nå. Det blir nok et blått sceneskifte snart, de blå putebetrekkene ligger i en stabel og venter på å få komme ut. Heldigvis er det lenge igjen av balkongsesongen...


Der kom Himmelgutten inn døren, det er på tide å runde av. Det skal grilles middag i dag også, selv om været ikke tillater balkongkos blant fine puter. Ha en flott ukestart, tusen takk for responsen på gårsdagens innlegg!

Dekoratøren

1 kommentar:

  1. å, så fin den er hos dere!! Jeg har nemlig to, så jeg trang ikke to like. That's soooo 90's:))) Jeg har fått de av min gode veninne Hilde som eier Alessi. Hilde kjøpte de hos fru Lyng i Oslo når hun jobbet der i sin ungdom;)
    KOS dere med grillig!

    SvarSlett