søndag 10. juni 2012

Hurra for en kvart million!

Keisernes bloggeventyr har igjen nådd en ny milepæl. I løpet av nattens mulm og mørke passerte antall treff 250.000. En kvart million! Så stas var det faktisk at Dekoratøren midt i natten ristet liv i den snorkende Himmelgutten, som var i en helt annen verden. Nærmest i koma klarte han så vidt å bekrefte Dekoratørens iver med et lite smil og nikk før han forsvant inn i drømmeland igjen. De gledelige nyhetene ble nok med inn i drømmen, for da Himmelgutten våknet i morges var feirelysten stor og humøret på topp. En kvart million treff kvalifiserer definitivt til et glass champagne. Eller to.

Velkommen til keiserne anno juni 2012.

Det ble også en perfekt dag å innvie husets nyeste bruktkupp. Dymotangens amerikanske søster Rotex Labeler ble reddet hjem fra Fretex forleden, i frykt for at den tilsynelatende ubrukte herligheten skulle havne i noens andre hender. Til spottprisen 35,- var det litt rart i grunnen at ingen andre hadde rukket å kapre merkelapptangen allerede. Kuppene dukker tydeligvis opp når man minst venter det. Rotex tar innersvingen på Dymo hva gjelder utvalg bokstaver. I tillegg til de svenske bokstavene Ä og Ö, var det en smart produktsjef på 60-tallet som trumfet gjennom de norske/danske Æ og Ø. Hurra for det!I skrivende stund er keiserne en måned unna sitt to-års-jubileum som interiørbloggere. I midten av juli 2010 åpnet de dørene til den store bloggverdenen, uvitende om reisen som knapt hadde begynt. Guttene dekket et sommerlig bord, fluffet opp putene i Alma-sofaen på kjøkkenet i fjerde og pustet liv i Keiserens nye trær. Mye har skjedd siden den gang. De har flyttet fra fjerde til andre og fått selskap av Ellablomsten. Bloggen ser i dag sitt innlegg nummer 387. Ja, det er faktisk mer enn et innlegg annenhver dag i snitt de siste to årene. Hverken Dekoratøren eller Himmelgutten hadde nok planlagt dette, men er så vanvittig glad for at de realiserte drømmehobbyen.

Velkommen til bords, første dag hos keiserne (2010).


Uten et medlemsskap hos NIB, hadde trafikken til Keiserens nye trær neppe sett slike tall som gjør at bloggen når den ene milepælen etter den andre. Den gode feen og Rosaliga har også bidratt til mange nye keiserblogglesere, noe Svenngården også har. Dessuten er jo Google vår venn. Søkeord som stadig overrasker drar lesere inn fra den store vide verden, men søkeordet som til dags dato har skapt flest treff er 'kalv entrecote'. Lesere fra Norge dominerer bloggen, og det er jo naturlige årsaker til nettopp det. Allikevel er det enormt mange lesere registrert fra både USA, Danmark, Sverige og Tyskland. Faktisk er Russland og Ukraina også høyt opp på listen. Interessant statistikk, siden all tekst er utelukkende norsk.


Tusen hjertelig takk til alle kjente og kjære, ukjente og nye, trofaste og tilfeldige, og alle andre som faktisk leser bloggen vår! Uten alle treffene fra fjern og nær, hadde bloggingen med stor sannsynlighet stoppet opp for lenge siden. I de mest inspirasjonsfattige periodene inspirerer lesertallene og kommentarene til nye innlegg om hverdagen oppe i andre. Der det alltid er plass til en pute til. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen - håper dere også gjør det!

Riktig god kveld, og takk for besøket!
Ydmyke keiserklemmer

18 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye=) Bloggen deres var en av de aller første vi begynte å besøke med jevne mellomrom. Det er et stort kompliment til dere at både gubben og jeg leser bloggen deres=) Mange av de andre bloggene jeg liker, orker ikke han innom=) LYKKE TIL VIDERE. God feiring=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk til dere begge! Det er storveis at også "gubben" leser bloggen. :) Det var også et av drømmemålene da vi satte i gang med bloggingen at også menn skulle synes at en interiørblogg var verdt å lese. Stor hilsen fra gutta (og Ella)

   Slett
 2. Jeg kan kun tilslutte mig Vibeke; også min mand hygger sig, når jeg læser godbidder op fra kejsernes univers. Altid en fornøjelse. Dejligt, at I har lyst til at fortsætte med at inspirere.
  Masser af knus fra en dansk fan.
  Kate

  SvarSlett
 3. Gratulerer med store tall! :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Hurra for Keiserens nye trær! Dere har en super blogg og et hvert besøk er vel fortjent!

  Ønsker dere en flott ukestart! ;)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med (snart) jubileum, og alle leserene!! jeg følger og bloggen,den er veldig festlig skrevet, og har mye inspirerende stoff! Jeg fant dere via Den gode feen-for akkurat da hadde der et innlegg om København!!! Og der reiser jeg om 3 uker:-))
  Gleder meg til nye innlegg!!
  Ågoth.

  SvarSlett
 6. Gratulere så mye! :) Undres overhode ikke over det gode besøket :)

  Kos dere videre med bloggingen, slik jeg koser meg med å lese :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer - men ikke overraskende - for her er det jo fint å være på besøk:)

  God natt!

  SvarSlett
 8. Åh, det er slettes ikke rart at dere har denne suksessen. Unikt, nytt og spennende er bare noen ord jeg synes beskriver denne bloggen. Og det er ikke bare noe jeg sier, men de gangene jeg sender iPaden over til Lærer'n for å vise han et bilde herfra så får jeg den ikke tilbake før han har scrollet seg mangt et innlegg nedover;) Jeg er glad for at dere har funnet en favoritthobby dere trives med, sammen. Varme klemmer <3

  SvarSlett
 9. Gratulerer gutta boys + den vesle prinsessa!
  Glad eg fann dokke, og har fått med meg god lesning, fin fine bilder og flott inspirasjon.

  klem,
  e :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye.Kjempefin blogg Ha en fin uke

  SvarSlett
 11. Gratulerer så masse:)
  ha en fin ny uke...
  klemklem

  SvarSlett
 12. ..Dere har en herlig blogg som det alltid er moro å titte innom!
  Takk for at dere deler og for at dere er i bloggland :)

  GRATULERER med besøkstall!!!

  SvarSlett
 13. Gratulerer! Har fulgt med bloggen helt fra de første innleggene, men har ikke lagt igjen noen kommentar før nå, om jeg ikke husker feil. Liker stilen deres, både måten å skrive på og måten å innrede på. Lykke til videre med bloggingen! Jeg følger anonymt med videre. :-) EU

  SvarSlett
 14. Gratulerer så mye med kjempe flotte besøkstall
  klem

  SvarSlett
 15. Sjølv takk, deres høyheter :) Dåke inspirerar igjen og igjen, fins dåke på Instagram begge to eller berre ein? Hadde vore kjekt å evntuelt følgja dåke der også. Frøken Fryd er stolt som har havna på bloggrollen dåkas, om eg ikkje er fjerna pga laber aktivitet, har ein ørliten tørke akkurat no. Men kan jo takka dåke for trafikk denne vegen - veldig veldig kjekt! Fant dåke i si tid via Karlotte som visst også har tilsvarande bloggtørke som Frøkna. Jaja, plutselig er me tilbake. Kjenner faktisk at det kribler aldri så lite, til helga kanskje?

  Klem Eli

  SvarSlett
 16. Hurra for fint jubileum!! Keep up the good work!

  SvarSlett
 17. Gratulerer så masse gutter!

  Her er de mest søkte ordene bl.a. Hotellpute og Fjøslampe.....

  Ha en finfin kveld

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett